Mento­roin­tia uusiu­tu­van ener­gian yrityksille

Mento­roin­tia uusiu­tu­van ener­gian yrityksille

 

GREBE (Gene­ra­ting Renewable Energy Busi­ness Enterprise) on kolmi­vuo­ti­nen 06/2018 saakka toimiva EU:n rahoit­tama hanke, joka tukee uusiu­tu­van ener­gian alalla toimi­via yrityk­siä Suomessa, Norjassa, Islan­nissa, Irlan­nissa ja Skot­lan­nissa. GREBE -hanke hakee uusiu­tu­van ener­gian alalla toimi­via yrit­tä­jiä mukaan Irlan­nissa kehi­te­tyn mento­roin­tioh­jel­man kokei­luun Suomessa. Mukaan vali­taan 3-5 yritystä, jotka ovat valmiita sitou­tu­maan ohjel­maan ja joilla on jo tiedossa toimin­nan kehittämistavoitteita.

• Ohjelma koskee uusiu­tu­vaan ener­gi­aan liit­ty­viä yrityk­siä (ener­gian­tuo­tanto, tekno­lo­gia­val­mis­tus, palve­lu­jen tarjonta, asennus jne.)
• Yrityk­sen liike­vaihto vähin­tään 70 000 €/a.
• Mento­roin­nin arvo on n. 2000 – 3000 €/yritys.
• Kyseessä on yrityk­sen saama palvelu de-minimis -tukena.
• Mento­rit ovat koke­neita yritys­toi­min­nan asian­tun­ti­joita. Mento­rit kilpai­lu­te­taan mukaan ohjel­maan yritys­ten tavoit­tei­den perus­teella.
• Mento­rointi on yrityk­sille maksu­tonta, mutta edel­lyt­tää sitou­tu­mista yhtei­siin tapaa­mi­siin ja tiedon­vaih­toon (n. 10 tapaamista/kontaktia mento­rin kanssa, sekä alku- ja loppu­haas­tat­te­lut)
• Mento­roin­nin tulok­sista julkais­taan yritys­ten nimet, mento­roin­nin aiheet, teemo­jen kuvauk­sia ja koke­muk­sia proses­sista, mutta ei liike­toi­min­taan liit­ty­viä yksityiskohtia.

Ohjel­maan haku on avoinna 12.5. saakka.

Lisä­tie­toja mento­roin­tioh­jel­masta ja kiin­nos­tuk­sen osoi­tuk­set:
Lasse Okkonen, Karelia-amk ([email protected], 050 342 3582)

Liite­do­ku­mentti: Kiin­nos­tuk­sen osoittaminen

 

Hanke­si­vut:
http://grebeproject.eu/

Blogi:
https://greberenewableenergyblog.wordpress.com/

Face­book:
https://www.facebook.com/GREBEProject/

Twitter:
https://twitter.com/GREBE_NPA