Avoin työpaikka: liiketalouden lehtori

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

Liiketalouden lehtoria

1.8.2020 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lehtorin tehtäviin kuuluvat opetus digitaalisen markkinoinnin ja liiketoiminnan osa-alueilla, opinnäytetöiden- sekä harjoitteluiden ohjaus. Opetus- ja ohjaustehtäviä on sekä suomen- että englanninkielisissä koulutuksissa. Toimenkuvaan kuuluvat opetuksen lisäksi erilaiset tutkimus- ja kehittämistehtävät sekä maksullinen palvelutoiminta.

Painotamme valinnassa:
– digitaalisen markkinoinnin osaamista,
– digitaalisen liiketoiminnan osaamista,
– myyntityön osaamista,
– vuorovaikutus- ja viestintäosaamista, 
– sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa,
– monimuoto- ja verkko-opetuksen pedagogiikan valmiuksia sekä
– työelämäyhteyksiä ja toimivia alaan liittyviä verkostoja.

Opetuskokemus katsotaan eduksi. 

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden työkokemusta alalta. Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä maanantaihin 4.5.2020 klo 14.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki ([email protected], puh. 050 408 7932) ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Pilvi Purmonen ([email protected], p. 050 354 3113).