Äänestetään Karelia voittoon KÄRJET -kilpailussa!

Ammattikorkeakoulujen TKI-johdon verkosto järjestää vuosittain valtakunnallisen KÄRJET -kilpailun, jonka tavoitteena on tuoda esiin ja palkita parhaita ammattikorkeakoulujen TKI-hankkeita. Vuoden 2020 kilpailussa haetaan parhaita esimerkkejä yritysten kanssa tehdystä yhteistyöstä. Karelian ehdokkaat tämän vuoden kilpailuun ovat puurakentamiseen liittyvä Joensuu Light House -projektikokonaisuus sekä Korkeakoulut vähähiilisen teknologian ja osaamisen viennin moottoreina Lähi-itään – Finpetra -hanke.

Parhaat hankkeet palkitaan valitsijaraadin arvioinnin ja yleisöäänestyksen perusteella. Kaikilla meillä on nyt mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen ja saada näkyvyyttä Karelian hankkeille äänestämällä ehdolla olevia Karelian hankkeita. Äänestäminen tapahtuu peukuttamalla Youtubessa näistä hankkeista tehtyjä esittelyvideoita. Käykää siis tutustumassa näihin lyhyisiin videoihin ja peukuttakaa niitä. Äänestetään Karelia voittoon!

Äänestysaikaa on 2.12.2020 sakka. Parhaiden hankkeiden palkinnot jaetaan avoimen tieteen syyspäivillä 7.12.2020 (virtuaalitapahtuma).

Linkit Karelian videoihin:

Puurakentamisen videon linkki: https://youtu.be/xLwDNoEIjoE

Finpetran linkki: https://youtu.be/yx-IcP1TZyo