Sosiaali- ja terveysalan johtamisen asiantuntijuuden kehittyminen 28 op

Huomisen lähiesimies – Johtamisen uudet käytänteet

Sosiaali- ja terveysalalle tarvitaan lisää osaajia, joilla on valmiudet ja kyky ottaa vastuu työyhteisöjen johtamisesta sekä kehittämisestä. Koulutusten johtamisosaaminen painottuu henkilöstöjohtamisen osaamiseen, rekrytointiin sekä toiminnankehittämiseen.

Voit suorittaa 28 op tai osia siitä avoimen ammattikorkeakoulun opintoina. Opinnot ovat hyväksi luettavissa Sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen (YAMK) -tutkintoon. Opinnot toteutetaan tutkinto-opiskelija ryhmien mukana.

Kohderyhmä

Johtamisesta ja kehittämisestä kiinnostuneet sosiaali- ja terveysalan ammattilaiset

Toteutus

Opiskelu toteutuu monimuotoisesti, digitaalisia oppimisympäristöjä hyödyntäen. Osa verkko-opetuksista on aikataulutettu ja edellyttää läsnäoloa verkossa sekä tiimeissä työskentelyä.

Opintomaksu

10 euroa/opintopiste tai 120 euroa/lukukausi

Henkilöstöresurssien johtaminen 5 op

Opinnot alkavat 7.1.2021, ilmoittautuminen päättyy 27.12.2020

Koulutus koostuu seuraavista kokonaisuuksista: Strateginen henkilöstöjohtaminen, arvot ja etiikka henkilöstöjohtamisessa, suorituksen johtaminen ja palkitseminen, rekrytointi sekä muutoksen johtaminen ja viestintä, esimiehen työhyvinvointi ja työhyvinvoinnin johtaminen, henkilöstövoimavarojen vähentäminen ja Kulttuurinen johtaminen sekä erilainen oppija.

Ilmoittautuminen >>

Rekrytoinnin uudet tuulet 5 op

Opinnot alkavat 3.2.2021, ilmoittautuminen päättyy 17.1.2021

Tällä opintojaksolla saat perustiedot ja valmiudet rekrytointiprosessiin. Keskeiset teemat ovat työnantajamielikuva, rekrytointimenetelmät ja perehdytys. Opintojakson jokaisessa osiossa on monivalintatentti, joka tulee olla hyväksytysti suoritettu, ennen seuraavaa osiota. Suoritettuasi hyväksytysti kaikki monivalintatentit pääset tekemään kokoavaa tehtävää. Kokoavan tehtävän voit tehdä itseäsi kiinnostavasta rekrytointiin liittyvästä aiheesta.

Lähiopetusta ei ole lainkaan, opintojakso suoritetaan itsenäisesti verkko-opintoina.

Ilmoittautuminen >>

Uudistuva lähijohtaminen 5 op

Opinnot alkavat 15.1.2021, ilmoittautuminen päättyy 6.1.2021

Koulutuksen teemoina ovat yhteisöllinen tiedolla johtaminen, lean-johtaminen, tutkiva työote, osaamisyhteisötyöskentely ja opiskelijoiden kanssa yhdessä sovitut ajankohtaisia henkilöstöjohtamisen teemat

Ilmoittautuminen >>

Syksyllä 2021

  • Kehittyvä johtaminen 8 op
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmä 5 op

Tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Lisätietoja

Arja-Irene Tiainen
[email protected]

Avoimen amk:n opintotarjontaan >>