Avoin työpaikka: fysioterapian opettaja syksyksi 2021

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

FYSIOTERAPIAN OPETTAJAA
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.-31.12.2021

Oletko pohtinut opettajaksi ryhtymistä? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla opettajan työtä määräaikaisessa tehtävässä Kareliassa. Tule meidän aktiiviseen työyhteisöömme mukaan.

Tehtäviin kuuluvat fysioterapian opetus eri osaamisalueilla ja palveluympäristöissä.

Painotamme valinnassa
– laaja-alaista näkemystä fysioterapian asiantuntijana, sisältöinä mm. fysioterapiayrittäjyys ja johtaminen, harjoittelun ohjaus, kuntoutus, hyvinvoinnin, terveyden ja toimintakyvyn edistäminen.
– itsensä johtamista
– yhteistyö- ja tiimityöskentelykykyä
– työmenetelmien ja -välineiden hallinta, erityisesti digitaalisia valmiuksia
– viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
– kehittämisvalmiuksia

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, fysioterapeutin tutkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta fysioterapiasta. Opettajuuden valmiudet englanniksi on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Eduksi katsotaan vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot ja opettajakokemus. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työehtosopimuksen mukaisesti opettajan työaika on 760 – 1600 tuntia vuodessa. Tässä tehtävässä arvioitu työaika on 100 %. Tarkempi työmäärä ja -työaika sovitaan valittavan henkilön kanssa huomioiden osaaminen sekä valmius tehtävän hoitamiseen.

Jätä hakemus ansioluetteloineen 28.4.2021 klo 12:00 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja tehtävistä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Anna-Riitta Mikkonen, [email protected], p. 050 533 5514 ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, [email protected], puh. 050 408 7932.