Avoin työpaikka: Rakennustekniikan lehtori

Karelia hakee​​​​ rakennustekniikan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2021 alkaen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat rakennustekniikan opetuksen suunnittelu- ja toteutustehtävät, työelämäharjoittelun ja opinnäytetöiden ohjaus sekä tki-työhön ja maksulliseen palvelutoimintaan osallistuminen. Opetustehtävät liittyvät puurakentamiseen, tietomallintamiseen, rakennusten ympäristövaikutuksiin ja talonrakennuksen perusopintoihin. Meneillä olevien TKI-hankkeiden kehittämiskohteita ovat puu- ja vähähiilinen rakentaminen sekä digitalisaation edistäminen rakennusalalla.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (rakennustekniikan DI tai insinööri YAMK) ja vähintään kolmen vuoden rakennusalan suunnittelukokemusta. Edellytämme suunnitteluohjelmistojen hyvää hallintaa ja tietomallinnusosaamista. Painotamme työkokemusta vaativien puurakenteiden suunnittelusta, hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, viestintätaitoja englannin kielellä sekä vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta, ryhmätyötaitoja sekä näyttöä oman osaamisen jakamisesta työyhteisössä tai opetustehtävissä. 

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Jätä hakemus ansioluetteloineen maanantaihin 17.5.2021 klo 15.00 mennessä Kuntarekryssä.