Avoin työpaikka: Raken­nus­tek­nii­kan lehtori

Karelia hakee​​​​ raken­nus­tek­nii­kan lehto­ria tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuh­tee­seen 1.8.2021 alkaen.

Lehto­rin tehtä­viin kuulu­vat raken­nus­tek­nii­kan opetuk­sen suun­nit­telu- ja toteu­tus­teh­tä­vät, työelä­mä­har­joit­te­lun ja opin­näy­te­töi­den ohjaus sekä tki-työhön ja maksul­li­seen palve­lu­toi­min­taan osal­lis­tu­mi­nen. Opetus­teh­tä­vät liit­ty­vät puura­ken­ta­mi­seen, tieto­mal­lin­ta­mi­seen, raken­nus­ten ympä­ris­tö­vai­ku­tuk­siin ja talon­ra­ken­nuk­sen perus­o­pin­toi­hin. Meneillä olevien TKI-hank­kei­den kehit­tä­mis­koh­teita ovat puu- ja vähä­hii­li­nen raken­ta­mi­nen sekä digi­ta­li­saa­tion edis­tä­mi­nen rakennusalalla.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa ylempää korkea­kou­lu­tut­kin­toa (raken­nus­tek­nii­kan DI tai insi­nööri YAMK) ja vähin­tään kolmen vuoden raken­nusa­lan suun­nit­te­lu­ko­ke­musta. Edel­ly­tämme suun­nit­te­luoh­jel­mis­to­jen hyvää hallin­taa ja tieto­mal­lin­nus­osaa­mista. Paino­tamme työko­ke­musta vaati­vien puura­ken­tei­den suun­nit­te­lusta, hyviä vies­tintä- ja vuoro­vai­ku­tus­tai­toja, vies­tin­tä­tai­toja englan­nin kielellä sekä vastuul­lista ja oma-aloit­teista työs­ken­te­ly­otetta, ryhmä­työ­tai­toja sekä näyttöä oman osaa­mi­sen jaka­mi­sesta työyh­tei­sössä tai opetustehtävissä. 

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Lisäksi edel­ly­te­tään vähin­tään 35 opin­to­vii­kon tai 60 opin­to­pis­teen laajui­set opet­ta­jan peda­go­gi­set opinnot, jotka voi suorit­taa kolmen vuoden kuluessa työsuh­teen alka­mi­sesta. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n yksi­tyi­sen opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Valitun on esitet­tävä hyväk­syt­tävä lääkä­rin­to­dis­tus tervey­den­ti­las­taan ennen työsuh­teen alka­mista. Tehtä­vissä nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa. 

Jätä hakemus ansio­luet­te­loi­neen maanan­tai­hin 17.5.2021 klo 15.00 mennessä Kunta­rek­ryssä.