Avoin työpaikka: fysioterapian opettaja lukuvuodeksi 2021-2022

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

FYSIOTERAPIAN OPETTAJAA
määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2021-31.7.2022.

Oletko pohtinut opettajaksi ryhtymistä? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla opettajan työtä määräaikaisessa tehtävässä Kareliassa. Tule meidän aktiiviseen työyhteisöömme mukaan.

Tehtäviin kuuluvat fysioterapian opetus eri osaamisalueilla ja palveluympäristöissä sekä opinnäytetöiden ohjausta.

Painotamme valinnassa
– laaja-alaista näkemystä fysioterapian asiantuntijana, sisältöinä mm. fysioterapiayrittäjyys ja johtaminen, sote-palvelujärjestelmäosaaminen, harjoittelun ohjaus, kuntoutus, ikäosaaminen ja tules.
– itsensä johtamista
– yhteistyö- ja tiimityöskentelykykyä
– työmenetelmien ja -välineiden hallinta, erityisesti digitaalisia valmiuksia
– viestintä- ja vuorovaikutustaitoja
– kehittämisvalmiuksia

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, fysioterapeutin tutkintoa ja vähintään kolmen vuoden työkokemusta fysioterapiasta. Opettajuuden valmiudet englanniksi on edellytys tehtävän menestyksekkäälle hoitamiselle.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Eduksi katsotaan vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot ja opettajakokemus. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Työehtosopimuksen mukaisesti opettajan työaika on 760 – 1600 tuntia vuodessa. Tässä tehtävässä arvioitu työaika on 100 %. Tarkempi työmäärä ja -työaika sovitaan valittavan henkilön kanssa huomioiden osaaminen sekä valmius tehtävän hoitamiseen.

Jätä hakemus ansioluetteloineen 28.4.2021 klo 12:00 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja tehtävistä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Anna-Riitta Mikkonen, [email protected], p. 050 533 5514 ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, [email protected], puh. 050 408 7932.