Karelia-ammattikorkeakoulu juhlii lukuvuoden avausta verkossa

Karelia-ammattikorkeakoulu lukuvuosi 2021- 2022 avataan tänään torstaina 2.9.2021 klo 13 alkaen suorassa verkkolähetyksessä. Avajaisten ohjelmassa on muun muassa tiede- ja kulttuuriministeri Antti Kurvisen etätervehdys sekä virtuaalitaikuutta, kun ruudun ääreen ilmestyy virtuaalitaikuri Joni Pakanen tekemään taikojaan.

– Opiskelijoiden ja henkilöstön yhteiset vuoden kiertoon liittyvät rituaalit ovat aina olleet tärkeä osa korkeakouluyhteisömme yhteisöllisyyden rakentamista. Tämä verkossa järjestettävä avajaistapahtuma tarjoaa hienon lähtölaukauksen uuteen lukuvuoteen, kertoo rehtori Petri Raivo.

Karelia-ammattikorkeakoulussa on aloittanut opintonsa tänä syksynä noin 1000 uutta tutkinto-opiskelijaa.

– Meille tullut opiskelija on tehnyt hyvän valinnan. Hakijoille tehdyn kyselyn mukaan Karelialla on erittäin hyvä maine. Meistä pidetään, olemme laadukas, oppimistuloksemme ovat hyvät, samoin oppimisympäristömme. Myös opiskelijatyytyväisyys on Kareliassa ollut jo pitkään erittäin hyvällä tasolla. Toivotan kaikille uusille ja jatkaville opiskelijoille sekä henkilöstölle oikein hyvää alkanutta lukuvuotta, jatkaa rehtori Raivo.

Karelia-ammattikorkeakoulun kampukset on avattu nyt elokuussa. Karelia pyrkii turvaamaan kaikille ryhmille ja opiskelijoille säännöllisen mahdollisuuden lähiopetukseen. Kontaktiopintoja on erityisesti tänä syksynä aloittaville ja koronaepidemian aikana opintonsa aloittaneille opiskelijaryhmille. Kareliassa opiskelee yhteensä noin 3700 opiskelijaa kahdella eri kampuksella, Tikkarinteellä ja Wärtsilässä.

Avajaisten ohjelma sekä linkki lähetykseen löytyvät osoitteesta www.karelia.fi/kareliafest