Piipahda Pride-viikolla Karelian pop up -pisteellä

Pride-viikolla yhdenvertaisuus- ja tasa-arvoteemaiset pop up -pisteet ovat avoinna torstaina 23.9. klo 10-12 Wärtsilän kampuksen aulassa ja klo 13-15 Tikkarinteen kampuksen aulassa. Pisteillä pääset arvioimaan Karelian tasa-arvo- ja yhdenvertaisuussuunnitelmaa. Pisteillä voit tutustua sateenkaariosaamisen vahvistamiseen keskittyvään materiaaliin ja samalla voit myös tilata materiaalia omaan käyttöösi. 

Karelia järjestää Pride-liputuksen Tikkarinteen ja Wärtsilän kampuksilla 20.-26.9. 

Lue koulutussuunnittelija Taina Jauhiaisen Kohti yhdenvertaisempaa, moninaisempaa ja turvallisempaa Kareliaa -kirjoitus tästä.

Pohjois-Karjala Pride on täällä taas!  

Pohjois-Karjala Pride maalaa maakunnan sateenkaaren värein 22.-26.9. Pohjois-Karjala Pride on laajuudessaan ainoa seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia esiin tuova tapahtuma Joensuussa ja koko Pohjois-Karjalassa. Se on Suomen ainoa perustamisestaan saakka sateenkaarevaa kulttuuria painottanut pride-viikko. Pride-viikon järjestää Pohjois-Karjalan Seta. Katso koko ohjelma tästä.  

Kaikissa tapahtumissa noudatetaan terveysturvallisuussuosituksia sekä turvallisemman tilan periaatteita. Pohjois-Karjala Pride on merkittävä ihmisoikeustapahtuma Itä-Suomessa.