Piipahda Pride-viikolla Kare­lian pop up -pisteellä

Pride-viikolla yhden­ver­tai­suus- ja tasa-arvo­tee­mai­set pop up -pisteet ovat avoinna tors­taina 23.9. klo 10-12 Wärt­si­län kampuk­sen aulassa ja klo 13-15 Tikka­rin­teen kampuk­sen aulassa. Pisteillä pääset arvioi­maan Kare­lian tasa-arvo- ja yhden­ver­tai­suus­suun­ni­tel­maa. Pisteillä voit tutus­tua sateen­kaa­rio­saa­mi­sen vahvis­ta­mi­seen keskit­ty­vään mate­ri­aa­liin ja samalla voit myös tilata mate­ri­aa­lia omaan käyt­töösi. 

Karelia järjes­tää Pride-lipu­tuk­sen Tikka­rin­teen ja Wärt­si­län kampuk­silla 20.-26.9. 

Lue koulu­tus­suun­nit­te­lija Taina Jauhiai­sen Kohti yhden­ver­tai­sem­paa, moni­nai­sem­paa ja turval­li­sem­paa Kare­liaa -kirjoi­tus tästä.

Pohjois-Karjala Pride on täällä taas!  

Pohjois-Karjala Pride maalaa maakun­nan sateen­kaa­ren värein 22.-26.9. Pohjois-Karjala Pride on laajuu­des­saan ainoa seksu­aali- ja suku­puo­li­vä­hem­mis­tö­jen oikeuk­sia esiin tuova tapah­tuma Joen­suussa ja koko Pohjois-Karja­lassa. Se on Suomen ainoa perus­ta­mi­ses­taan saakka sateen­kaa­re­vaa kult­tuu­ria painot­ta­nut pride-viikko. Pride-viikon järjes­tää Pohjois-Karja­lan Seta. Katso koko ohjelma tästä.  

Kaikissa tapah­tu­missa nouda­te­taan terveys­tur­val­li­suus­suo­si­tuk­sia sekä turval­li­sem­man tilan peri­aat­teita. Pohjois-Karjala Pride on merkit­tävä ihmi­soi­keus­ta­pah­tuma Itä-Suomessa.