Walk in -koro­na­ro­ko­tus Wärt­si­lässä 23.9. opis­ke­li­joille ja henkilökunnalle

Siun sote ja Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu järjes­tä­vät Walk in -koro­na­ro­ko­tus­ti­lai­suu­den Wärt­si­län kampuk­sella tiloissa 026b ja 026c tors­taina 23.9. seuraavasti:

  • klo 9.00-11.00:            1. ja 2. rokote
  • klo 12.30-14.30:          1. ja 2. rokote 

Walk in -roko­tuk­sessa koro­na­ro­kote anne­taan ilman ajan­va­rausta saapu­mis­jär­jes­tyk­sessä. Tilai­suu­dessa on tarjolla Moderna-koro­na­ro­ko­tetta. Rokot­teita tarjo­taan kaikille Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun opis­ke­li­joille ja työn­te­ki­jöille koti­paik­ka­kun­nasta riip­pu­matta, myös kansain­vä­li­sille opis­ke­li­joille ja henkilöstölle.

Tilai­suu­dessa piste­tään 1. roko­tean­nok­sia ja 2. roko­tean­nok­sia. Näistä 2. roko­tean­nos eli tehos­te­ro­kote voidaan antaa aikai­sin­taan kuuden viikon kulut­tua ensim­mäi­sestä koro­na­ro­ko­tuk­sesta. Kare­lian roko­tus­ti­lai­suu­dessa tehos­te­ro­kot­teen voivat näin ollen ottaa 12.8.2021 tai sitä ennen 1. koro­na­ro­kot­teen saaneet henkilöt.

Roko­tet­ta­villa tulisi olla muka­naan Kela-kortti, ajokortti, henki­lö­kortti tai passi. Käytössä on vuoro­nu­me­rot. Roko­tus­pai­kalla tulee käyttää maskeja ja noudat­taa turvavälejä.