Teki­jöitä kehit­tä­mis­teh­tä­viin – Hyödynnä osaajaa yrityksessäsi!

Onko orga­ni­saa­tios­sasi kehit­tä­mis­kohde, kehit­tä­mis­idea tai -ajatus, joka odottaa tekijää?

Nyt yrityk­sel­läsi on mahdol­li­suus saada korkea­kou­lu­tettu henkilö 1 -2 kuukau­deksi viemään yrityk­sesi kehit­tä­mis­tar­vetta eteenpäin.

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun toteut­ta­massa Tule­vai­suu­den työn osaaja –koulu­tuk­sessa on mukana yliopisto- tai ammat­ti­kor­kea­kou­lu­tut­kin­non suorit­ta­neita henki­löitä eri aloilta.  Koulu­tuk­sessa he täyden­tä­vät osaa­mis­taan tule­vai­suu­den työn tiedoilla ja taidoilla.

Tule­vai­suu­den työn osaaja –koulu­tus sisäl­tää opis­ke­li­joi­den kehit­tä­mis­tar­pei­den ja mahdol­li­suuk­sien tunnis­ta­mista sekä uusien työtai­to­jen opis­ke­lua. Lisäksi koulu­tuk­seen kuuluu tule­vai­suu­den työn kehit­tä­jä­mo­duuli, joka sisäl­tää opis­ke­li­jalle valin­nai­set Asia­kas­läh­töi­nen digi­pal­ve­lu­jen kehit­täjä -koulu­tuk­sen ja Tiedon hallinta ja tiedolla johta­mi­nen –koulu­tuk­sen.

Kehit­tä­mis­teh­tävä yritykselle

Koulu­tuk­sessa olevat opis­ke­li­jat halua­vat näyttää aiempaa ja tässä koulu­tuk­sessa hankit­tua osaa­mis­taan kehit­tä­mis­teh­tä­vällä, joka hyödyt­tää sekä yritystä että opis­ke­li­jaa. Onko orga­ni­saa­tios­sasi kehit­tä­mis­kohde, kehit­tä­mis­idea tai -ajatus, joka odottaa tekijää? Nyt yrityk­sel­läsi on mahdol­li­suus saada korkea­kou­lu­tettu henkilö 1 -2 kuukau­deksi viemään yrityk­sesi kehit­tä­mis­tar­vetta eteenpäin.

Kehit­tä­mis­teh­tävä voi liittyä koulu­tuk­sen aihe­pii­rei­hin tai yrityk­seltä tullee­seen aihee­seen. Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun koulut­taja ohjaa opis­ke­li­joita tehtä­vässä. Kehit­tä­mis­teh­tä­vän toteut­ta­mi­sessa järjes­te­tään yrityk­sen kanssa aloi­tus­ta­paa­mi­nen, väli­ta­paa­mi­nen ja valmiin kehit­tä­mis­teh­tä­vän esit­te­lyn ja palautekeskustelun.

Kiin­nos­tuitko?

Haluatko kuulla lisää ja hyödyn­tää opis­ke­li­jan kehit­tä­mis­teh­tä­vää yrityksessäsi?

Ota yhteyttä lehtori Tuija Kainu­lai­seen [email protected], p. 050 336 0484
Lue lisää Tule­vai­suu­den työn osaaja -koulu­tuk­sesta Kare­lian www-sivuilta.