Suomen Kunta­sää­tiön tunnus­tus­pal­kinto Kare­lian YAMK-opinnäytetyölle

Suomen Kunta­sää­tiö myönsi vuoden 2020 ammat­ti­kor­kea­kou­lusar­jan tunnus­tus­pal­kin­non eli 2 000 euron apura­han Karo­liina Suti­selle ja Virpi Gröh­nille YAMK-opin­näy­te­työstä ”Koti­kun­tou­tuk­sen juur­tu­mi­nen ja kehit­tä­mi­nen”. Työ on tehty Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun Ikäosaa­mi­sen kehit­tä­mi­nen ja johta­mi­nen -tutkinto-ohjelmaan.

 Kunnia­mai­nin­nat myönnettiin

– Emmi Tirrille AMK-opin­näy­te­työstä ”Soke­rina pohjalla: Taide­kah­vit -verkos­ton sisäi­sen vaikut­ta­vuu­den arviointi ja kehit­tä­mi­nen” ja 

– Päivi Tuppu­rai­selle YAMK-opin­näy­te­työstä ”Riskien­hal­linta osana sisäistä valvon­taa: Posion kunnan riskien­hal­lin­ta­po­li­tiikka”.  

Suomen Kunta­liitto myöntää Suomen Kunta­sää­tiön kautta vuosit­tain tunnus­tus­pal­kin­non parhaalle kalen­te­ri­vuonna valmis­tu­neelle kunnal­lis­hal­lin­toa tai kunta­sek­to­ria käsi­tel­leelle pro gradu -tasoi­selle opin­näy­te­työlle sekä osana ammat­ti­kor­kea­kou­lu­tut­kin­toa tehdylle opinnäytetyölle.

2 000 euron suurui­sen tunnus­tus­pal­kin­non lisäksi jaetaan 1-2 kunnia­mai­nin­taa. Tunnus­tuk­set myön­ne­tään opin­näy­te­töille, joiden aihe­piiri on kunta­ken­tän kannalta erityi­sen ajan­koh­tai­nen ja hyödyllinen.