Avoin työpaikka: viestintäasiantuntija

Karelia Ammat­ti­kor­kea­koulu Oy hakee

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA
tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuh­tee­seen 1.1.2022 alkaen.

Kaipaamme uutta osaajaa vahvis­ta­maan Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun vies­tintä- ja mark­ki­noin­ti­tii­miä. Olethan alan moni­tai­turi, jolta onnis­tu­vat moni­puo­li­set video- ja ääni­tuo­tan­not sekä digi­taa­li­nen mark­ki­nointi ja some­ka­na­vien sisäl­lön­tuo­tanto. Tartut hana­kasti myös muihin tiimin hekti­siin, mutta mielen­kiin­toi­siin tehtäviin.

Odotamme sinulta vies­tintä- tai mark­ki­noin­tia­lan koulu­tusta ja koke­musta. Lisäksi sinulla on kiin­nos­tusta ylihuo­mi­sen digi­taa­li­seen vies­tin­tään. Muutos­myön­tei­syy­destä ja idea­rik­kau­desta annamme bonuspisteitä.

Vies­tin­tä­asian­tun­ti­jan työn­kuva on todella moni­puo­li­nen, joten toivomme, että työn­te­ki­jänä olet ener­gi­nen, järjes­tel­mäl­li­nen ja toimeen tart­tuva. Arvos­tamme lisäksi analyyt­ti­syyttä ja kykyä hahmot­taa moni­mut­kai­sia asia­ko­ko­nai­suuk­sia. Pääset vastaa­maan omista tehtä­vä­ko­ko­nai­suuk­sis­tasi, mutta lisäksi olet osa tiimiämme.

Paino­tamme valin­nassa:
– Koke­musta video­tuo­tan­to­jen suun­nit­te­lusta ja toteu­tuk­sesta
– Näyt­töjä digi­taa­li­sen mark­ki­noin­nin moni­ka­na­vai­sesta suun­nit­te­lusta ja toteu­tuk­sesta
– Sosi­aa­li­sen median kohde­ryh­mä­koh­taista kanavahallintaa

Arvos­tamme:
– Kykyä itse­näi­seen työs­ken­te­lyyn tavoit­teel­li­sesti ja tulok­sel­li­sesti
– Hyviä vuoro­vai­ku­tus- ja asia­kas­pal­ve­lu­tai­toja
– Hyviä suul­li­sia ja kirjal­li­sia vies­tin­tä­tai­toja
– Halua kehit­tää jatku­vasti omaa osaa­mista
– Paineen­sie­to­ky­kyä
– Vähin­tään englan­nin kielen suul­lista ja kirjal­lista taitoa

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa korkeakoulututkintoa.

Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Palkka tehtä­vä­koh­tai­sine palka­no­si­neen on 2527,57- 2830,94 euroa/kk. Tehtä­vä­koh­tai­nen palkan­osa määräy­tyy tehtä­vän vaati­vuu­den, vaikut­ta­vuu­den ja moni­puo­li­suu­den sekä valit­ta­van henki­lön osaa­mi­sen perus­teella. Tehtä­vä­koh­tai­nen palkka ei sisällä koke­mus­li­siä. Valitun on esitet­tävä hyväk­syt­tävä lääkä­rin­to­dis­tus tervey­den­ti­las­taan ennen työsuh­teen alka­mista. Tehtä­vässä nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa.

Hakuai­kaa on jatkettu. Jätä hake­muk­sesi Kunta­rek­ryssä 17.12.2021 klo 12 mennessä.

Lisä­tie­toja tehtä­västä antavat tehtä­vän sisäl­lön osalta vies­tin­tä­pääl­likkö Rauno Jussila, [email protected], 050 430 2220 ja työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki, [email protected], 050 408 7932.