Sairaanhoitaja neuvoo asiakasta tietokoneen välityksellä.

Julkaisu: Innovative Nurse (IN) -sairaanhoitajakoulutus väljästi asuttujen alueiden tarpeisiin

Innovative Nurse -hankkeen tavoitteena oli tukea ja toteuttaa tutkintoon johtavaa sairaanhoitajakoulutusta Karelia-ammattikorkeakoulun, Lapin ammattikorkeakoulun ja Kajaanin ammattikorkeakoulun kesken valituilla koulutusalueilla Pohjois-Karjalassa, Lapissa ja Suomussalmella.

Karelia on julkaissut hankkeen tuottaman artikkelikokoelman, joka antaa monipuolisen kuvan Innovative Nurse sairaanhoitajakoulutuksen toteuttamistavoista sekä väljästi asutun alueen sairaanhoitajien tulevaisuuden osaamistarpeista Julkaisu on suunnattu sairaanhoitajakoulutuksen kehittämiseen ja työelämäyhteistyön vahvistamiseen väljästi asutuilla alueilla. Myös työssä olevat sairaanhoitajat voivat hyödyntää julkaisusta saamaansa tietoa oman osaamisen tunnistamiseen ja valmiuksien vahvistamiseen esim. uuden teknologian käyttöönotossa.

Innovative Nurse -hanketta rahoitti Opetus -ja kulttuuriministeriö 19.12.2018-31.12.2021.

Riitta Muhonen & Minna Turunen (toim.). 2021. Innovative Nurse (IN) -sairaanhoitajakoulutus väljästi asuttujen alueiden tarpeisiin. Karelia-ammattikorkeakoulun julkaisuja B: Oppimateriaaleja ja kokoomateoksia, 72.

Julkaisun voi lukea täältä.

Artikkelikokoelma on julkaistu myös englanniksi.