Sairaanhoitaja neuvoo asiakasta tietokoneen välityksellä.

Julkaisu: Inno­va­tive Nurse (IN) -sairaan­hoi­ta­ja­kou­lu­tus väljästi asut­tu­jen aluei­den tarpeisiin

Inno­va­tive Nurse -hank­keen tavoit­teena oli tukea ja toteut­taa tutkin­toon johta­vaa sairaan­hoi­ta­ja­kou­lu­tusta Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun, Lapin ammat­ti­kor­kea­kou­lun ja Kajaa­nin ammat­ti­kor­kea­kou­lun kesken vali­tuilla koulu­tusa­lueilla Pohjois-Karja­lassa, Lapissa ja Suomussalmella.

Karelia on julkais­sut hank­keen tuot­ta­man artik­ke­li­ko­koel­man, joka antaa moni­puo­li­sen kuvan Inno­va­tive Nurse sairaan­hoi­ta­ja­kou­lu­tuk­sen toteut­ta­mis­ta­voista sekä väljästi asutun alueen sairaan­hoi­ta­jien tule­vai­suu­den osaa­mis­tar­peista Julkaisu on suun­nattu sairaan­hoi­ta­ja­kou­lu­tuk­sen kehit­tä­mi­seen ja työelä­mäyh­teis­työn vahvis­ta­mi­seen väljästi asutuilla alueilla. Myös työssä olevat sairaan­hoi­ta­jat voivat hyödyn­tää julkai­susta saamaansa tietoa oman osaa­mi­sen tunnis­ta­mi­seen ja valmiuk­sien vahvis­ta­mi­seen esim. uuden tekno­lo­gian käyttöönotossa.

Inno­va­tive Nurse -hanketta rahoitti Opetus -ja kult­tuu­ri­mi­nis­te­riö 19.12.2018-31.12.2021.

Riitta Muhonen & Minna Turunen (toim.). 2021. Inno­va­tive Nurse (IN) -sairaan­hoi­ta­ja­kou­lu­tus väljästi asut­tu­jen aluei­den tarpei­siin. Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun julkai­suja B: Oppi­ma­te­ri­aa­leja ja kokoo­ma­teok­sia, 72. 

Julkai­sun voi lukea täältä.

Artik­ke­li­ko­koelma on julkaistu myös englanniksi.