Kare­liasta syksyllä 2021 valmis­tu­neita juhli­taan verkkolähetyksessä

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun syksyn 2021 valmis­tu­jais­juh­laa viete­tään perjan­taina 17.12.2021 klo 14 alka­vassa suorassa verk­ko­lä­he­tyk­sessä. Tikka­rinne-kampuk­sella kuvat­ta­vaa tapah­tu­maa voi seurata osoit­teessa www.karelia.fi/valmistumisjuhla.

– Valmis­tu­jais­ti­lai­suu­det ovat mukavia korkea­kou­lun vuoden­kier­toon liit­ty­viä tilai­suuk­sia, joissa juhli­taan valmis­tu­vien siir­ty­mistä opis­ke­li­jasta työelä­män asian­tun­ti­joiksi ja ammat­ti­lai­siksi. Juuri nyt ammat­ti­kor­kea­kou­luista valmis­tu­via tarvi­taan paik­kaa­maan työelä­män osaa­ja­pu­laa. Olemme tänä syksynä palan­neet lähio­pe­tuk­seen niin laajasti kuin se ollut ollut mahdol­lista ja pyrki­neet tuke­maan valmis­tu­mis­vai­heen opis­ke­li­joi­den tutkin­non suorit­ta­mista määrä­ajassa, kertoo rehtori Petri Raivo.

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lusta on valmis­tu­nut kuluvan vuoden aikana hieman noin 800 opis­ke­li­jaa, joista noin 230 valmis­tuu joulu­kuussa. Joulu­kuussa valmis­tu­nei­den opis­ke­li­joi­den nimet julkais­taan joulu-tammi­kuun vaih­teessa Kare­lian verk­ko­si­vuilla www.karelia.fi.