W-Power-hankkeen menestystarinoita podcast-muodossa

Naisyrittäjille on tarjottu mahdollisuus kehittää yrittäjyysosaamistaan, verkostoitua ja luoda kansainvälisiä kontakteja EU:n Pohjoisen periferian ja arktiksen ohjelmasta rahoitetun W-Power-hankkeen tuella. Kolmen vuoden aikana yli 400 naista on osallistunut hankkeen toimenpiteisiin kahdeksalla eri alueella Pohjois-Euroopassa ja Kanadassa.

W-Power-podcastit sopivat kuunneltavaksi kaikkialla maailmassa ja toivomme niiden tavoittavan erityisesti yrittäjyydestä kiinnostuneita naisia, yritysneuvojia, kehitysyhtiöitä ja oppilaitoksia. Podcast-kausilla 1-2 esitellään naisyrittäjiä, jotka ovat voittaneet syrjäisen sijaintinsa asettamat haasteet ja perustaneet menestyviä pienyrityksiä. Kaikki haastatelluista ovat saaneet tavalla tai toisella tukea W-Power -hankkeen toimenpiteistä.

Tuoreimman eli kolmannen podcast-sarjan  ”The Success Stories from W-Power -project” neljässä jaksossa kuullaan naisyrittäjiä Suomesta, Ruotsista, Shetlannista ja Skotlannista. Lisäksi hankekumppanit jakavat kokemuksiaan hankkeen aikana tehdyistä kokeiluista kuten vertaismentoroinnista, sukupuolisensitiivisestä yritysneuvonnasta sekä naisille suunnatuista liikeideakilpailuista.

Kansainvälistä W-Power-hanketta koordinoi Karelia-ammattikorkeakoulu ja Pohjois-Karjalassa kumppanina toimii Business Joensuu sekä liitännäiskumppanina naisyrittäjien Bisnesleidit-ryhmä. Pohjois-Suomessa hanketta toteuttaa Lapin ammattikorkeakoulu. Muita hankkeessa mukana olleita alueita ovat Pohjois-Ruotsi, Islanti, Skotlanti, Shetlandinsaaret ja Irlannin länsirannikko sekä Euroopan ulkopuolelta New Brunswick Kanadasta.

Lisätiedot:

Helena Puhakka-Tarvainen, projektipäällikkö, Karelia-ammattikorkeakoulu

+358 50 430 2418, helena.puhakka-tarvainen @ karelia.fi