Avoin työpaikka: ICT-järjestelmäasiantuntija

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista.
Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

ICT-JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.3.2022 alkaen.

Tule kehittämään korkeakoulumme tietoteknistä ympäristöä ja sen palveluja. Haemme nyt Karelia-ammattikorkeakoulun tietohallinnon tiimiin ICT-järjestelmäasiantuntijaa. Vastuullesi kuuluu korkeakoulun Microsoft-palvelinohjelmistojen hallinta sekä tietokantojen kehittäminen ja ylläpito.

Toimintamme tukeutuu vahvasti Microsoftin ohjemistoihin. Päivittäisinä työkaluina korkeakoululla ovat Microsoft 365 Office -perusohjelmistot sekä Outlook ja Teams. Myös sovelluspalvelimina käytämme pääosin Microsoftin tuotteita ja palveluita kuten OneDrive, Sharepoint, Dynamics CRM, Exchange SQL Server. Palvelimet sijaitsevat osin omassa konesalissamme sekä osin pilvipalveluina.

Odotamme sinulta vahvaa teknistä osaamista sekä työssä hankittua kokemusta Microsoftin palvelinympäristöistä ja tietokantojen hallinnasta. Teknisen osaamisen lisäksi työssä tarvitaan tiimityötaitoja osallistuessasi yhteistyöhön sisäisten asiakkaidemme ja ulkoisten kumppaniemme kanssa.

Edellisten lisäksi arvostamme myös mahdollista osaamistasi järjestelmien integroinneista esim. SQL Server Integration Services, tietovarastoista tai Microsoftin Power Platformista.

Tehtävä on vakinainen ja sen ehdot määräytyvät Sivista yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 3538,55-4044,23 euroa kuukaudessa, jonka lisäksi maksetaan kokemuslisää 4-16 prosenttia. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen ja tutkinnon perusteella. Tehtävä edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi ansioluetteloineen Kuntarekryyn 24.1.2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tehtävän sisällön osalta tietohallintopäällikkö Jarmo Väisänen p. 050 329 5513, [email protected], sekä työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki p. 050 408 7932, [email protected]