Avoin työpaikka: ICT-järjestelmäasiantuntija

Me Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa tutkimme, kehi­tämme ja koulu­tamme ylihuo­mi­sen osaa­mista.
Ylihuo­mi­sen osaa­mi­nen tarkoit­taa meillä nykyi­sen ajat­te­le­mista rohkeasti uusiksi. Se on tekni­sen ja inhi­mil­li­sen osaa­mi­sen sauma­tonta yhteis­pe­liä. Se on tietoa ja tekoja, joilla raken­ne­taan ainut­laa­tui­sia ratkai­suja tule­vai­suu­den työelä­män tarpeisiin.

Näin varmis­tamme paik­kamme Pohjois-Karja­lan keskei­senä elin­voi­man vahvis­ta­jana. Tule töihin yhtei­söömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

ICT-JÄRJESTELMÄASIANTUNTIJAA
tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuh­tee­seen 1.3.2022 alkaen.

Tule kehit­tä­mään korkea­kou­lumme tieto­tek­nistä ympä­ris­töä ja sen palve­luja. Haemme nyt Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun tieto­hal­lin­non tiimiin ICT-järjes­tel­mä­asian­tun­ti­jaa. Vastuul­lesi kuuluu korkea­kou­lun Micro­soft-palve­li­noh­jel­mis­to­jen hallinta sekä tieto­kan­to­jen kehit­tä­mi­nen ja ylläpito.

Toimin­tamme tukeu­tuu vahvasti Micro­sof­tin ohje­mis­toi­hin. Päivit­täi­sinä työka­luina korkea­kou­lulla ovat Micro­soft 365 Office -perus­oh­jel­mis­tot sekä Outlook ja Teams. Myös sovel­lus­pal­ve­li­mina käytämme pääosin Micro­sof­tin tuot­teita ja palve­luita kuten OneDrive, Share­point, Dyna­mics CRM, Exchange SQL Server. Palve­li­met sijait­se­vat osin omassa kone­sa­lis­samme sekä osin pilvipalveluina.

Odotamme sinulta vahvaa teknistä osaa­mista sekä työssä hankit­tua koke­musta Micro­sof­tin palve­li­nym­pä­ris­töistä ja tieto­kan­to­jen hallin­nasta. Tekni­sen osaa­mi­sen lisäksi työssä tarvi­taan tiimi­työ­tai­toja osal­lis­tues­sasi yhteis­työ­hön sisäis­ten asiak­kai­demme ja ulkois­ten kump­pa­niemme kanssa.

Edel­lis­ten lisäksi arvos­tamme myös mahdol­lista osaa­mis­tasi järjes­tel­mien integroin­neista esim. SQL Server Inte­gra­tion Services, tieto­va­ras­toista tai Micro­sof­tin Power Platformista.

Tehtävä on vaki­nai­nen ja sen ehdot määräy­ty­vät Sivista yksi­tyi­sen opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Palkka tehtä­vä­koh­tai­sine palka­no­si­neen on 3538,55-4044,23 euroa kuukau­dessa, jonka lisäksi makse­taan koke­mus­li­sää 4-16 prosent­tia. Tehtä­vä­koh­tai­nen palkan­osa määräy­tyy tehtä­vän vaati­vuu­den, vaikut­ta­vuu­den ja moni­puo­li­suu­den sekä valit­ta­van henki­lön osaa­mi­sen ja tutkin­non perus­teella. Tehtävä edel­lyt­tää sovel­tu­vaa korkea­kou­lu­tut­kin­toa. Tehtä­vässä nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa.

Jätä hake­muk­sesi ansio­luet­te­loi­neen Kunta­rek­ryyn 24.1.2022 klo 15 mennessä.

Lisä­tie­toja tehtä­västä antaa tehtä­vän sisäl­lön osalta tieto­hal­lin­to­pääl­likkö Jarmo Väisä­nen p. 050 329 5513, [email protected], sekä työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki p. 050 408 7932, [email protected]