Avoin työpaikka: projektiasiantuntija (ohjaus) Vauhtia uralle – Joustavia polkuja työelämän osaamistarpeisiin -projektiin

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista.
Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

PROJEKTIASIANTUNTIJAA (ohjaus)
Vauhtia uralle – Joustavia polkuja työelämän osaamistarpeisiin -projektiin määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.2.2022-31.12.2022

Vauhtia uralle on Karelia-ammattikorkeakoulun, Riverian ja Itä-Suomen yliopiston yhdessä toteuttama kehittämishanke ajalla 1.1.2020-31.12.2022. Hankkeessa kehitetään yrityksille ratkaisuja osaavan työvoiman varmistamiseksi hyödyntämällä ennakoivaa analytiikkaa sekä kehitetään suomenkielistä tekoälyä ennakoinnin ja ohjauksen työkaluksi. Hankkeella tuetaan yrityksiä osaavan työvoiman saamisessa suuntaamalla koulutusorganisaatioiden koulutustarjontaa kerätyn ja analysoidun tiedon pohjalta sekä yritysten tarpeita kuunnellen. Hankkeessa kehitetään toimintamalli sekä työelämässä että työn ja koulutuksen ulkopuolella oleville joustavan, eri opintoja tai tutkintojen osia yhdistelevän opintopolun rakentamiseen.

Hankkeessa hyödynnetään olemassa olevia yhteistyöfoorumeja, joiden avulla löydetään hankkeen kohderyhmät ja mahdollistetaan koulutuspalvelujen osuva kohdentaminen. Projektiasiantuntija (ohjaus) työskentelee yhteistyössä Karelian, Riverian ja UEF:in hankehenkilöstön kanssa. Projektiasiantuntija mallintaa hankkeessa kehitettyjen koulutusten taloudellisen ja ajallisen resurssoinnin ja koulutuksen kustannukset sekä niiden jakautuminen eri osapuolten välillä. Työtehtäviin kuuluu myös ns. osaamistilin mallintaminen. Projektiasiantuntija on aikuisohjauksen asiantuntija. Hankkeessa pilotoidaan ja mallinnetaan työelämässä olevien henkilöiden ohjausta. Hankeasiantuntija pilotoi tekoälyn käyttöä ohjauksessa. Hankeasiantuntija osallistuu hankkeessa saatujen tulosten levittämiseen laajemmin maakunnan ohjaustoimijoille.


Projektiasiantuntijan keskeisimpiä työtehtäviä ovat
– projektin toimintaan osallistuminen asetettujen tavoitteiden saavuttamiseksi
– hankkeen yhteisten koulutusten mallintaminen ja koulutussuunnittelu
– koulutusten kustannusten ja jakautumisen mallintaminen toteuttajien välillä
– työelämässä olevien henkilöiden koulutukseen osallistumisen mallintaminen ja pilotointi
– tekoälyn käytön pilotointi ohjauksen välineenä
– osallistuminen Karelia-amk:n koulutuksen ja TKI-toiminnan kehittämiseen

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Painotamme valinnassa
– projektitoiminnan perusteiden hallintaa
– näyttöä tutkimus- ja kehittämisosaamisesta
– yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– suunnittelu- ja organisointitaitoja
– hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista viestintätaitoa
– koulutussuunnittelu- ja ohjausosaamista


Tehtävä on määräaikainen ja sen ehdot määräytyvät Sivistan yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 3417,27-3791,27 euroa kuukaudessa. Lisäksi maksetaan kokemuslisää 4-16 prosenttia. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen perusteella. Tehtävässä noudatetaan viiden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä 31.1.2022 klo 15.00 mennessä.

Tehtävä täytetään, mikäli rahoittaja hyväksyy hankkeen muutosesityksen.

Lisätietoja tehtävästä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuksen kehittämispäällikkö Marjo Nenonen, 050 362 7074, [email protected] sekä työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki p. 050 408 7932 [email protected]