Avoin työpaikkoja: suomen kielen ja viestinnän opettaja

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista.
Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen samatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin.

Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

SUOMEN KIELEN JA VIESTINNÄN OPETTAJAA
määräaikaiseen sijaisuuteen ajalle 1.3.2022-28.2.2023

Opettajan tehtäviin kuuluvat suomen kielen ja viestinnän opetus eri koulutusaloilla sekä opinnäytetöiden kielenhuolto ja -ohjaus.

Painotamme valinnassa:
– vahvaa kirjallista ja suullista viestintäosaamista
– yhteisö- ja yritysviestintätaitoja
– pedagogista osaamista ja erityisesti verkkopedagogiigan hallintaa
– työelämäyhteyksiä ja toimivia alaan liittyviä verkostoja
– hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen A1129/18.12.2014 mukaiset. Lisäksi eduksi katsotaan vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivista yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä 31.1.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Pilvi Purmonen p. 050 354 3113, [email protected] sekä työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki p. 050 408 7932, [email protected]