Karelian uusi keskustelusarja nostaa esiin tulevaisuuden mielenkiintoisimmat osaamisen trendit

Kareliassa käynnistyi uusi keskustelusarja, Karelia 30 -areena, joka esittelee ajankohtaisia suurta yleisöä kiinnostavia teemoja. Näkökulmina areenassa ovat tulevaisuuden osaamisen trendit ja niiden uudistaminen elämän ja työuran eri vaiheissa.

– Areenan tavoitteena on pureutua tulevaisuuden osaamisteemoihin asiantuntijoiden keskusteluna tai vuoropuheluna työelämän kanssa, kertoo palveluliiketoiminnan koordinaattori Anne Prepula Kareliasta. 

– Lähikuukausien teemoina tulevat olemaan mm. digihyvinvointi, hoitotyön digitaalisuus, ruokamatkailu, urataidot- ja osaamisen tunnistaminen, yrittäjyyden kevyet muodot, kansalaisen tietoturva ja energiakansalaisuus. Keskustelijoina areenassa ovat Karelian asiantuntijat ja vierailijat kumppaniorganisaatioista. 

Karelia 30 -areenaa julkaistaan kuluvan vuoden aikana kuukausittain. Ensimmäinen areenatallenne julkaistiin viikolla 11, ja sen teemana on ”Oppimisen tulevaisuuden trendit ja digitalisaatio”. 

Areenatallenteessa tutustutaan Tulevaisuuden työ -hankkeessa kehitettyjen kansallisestikin ainutlaatuisten oppimisympäristöjen opetusteknologioihin ja niiden tuomiin mahdollisuuksiin oppijoille ja työelämälle. 

Karelia viettää parhaillaan Karelia 30 -juhlavuotta ja luentosarja on yksi osa merkkivuotta. Areenan julkaisut ovat joko tallenteita tai live-lähetyksiä ja ne on katsottavissa osoitteessa ​https://www.karelia.fi/karelia-30-juhlavuosi/​​

Palveluliiketoiminnan koordinaattori Anne Prepula 050 311 9167, [email protected]

Karelia-ammattikorkeakoulu