Kare­lian uusi keskus­te­lusarja nostaa esiin tule­vai­suu­den mielen­kiin­toi­sim­mat osaa­mi­sen trendit

Kare­liassa käyn­nis­tyi uusi keskus­te­lusarja, Karelia 30 -areena, joka esit­te­lee ajan­koh­tai­sia suurta yleisöä kiin­nos­ta­via teemoja. Näkö­kul­mina aree­nassa ovat tule­vai­suu­den osaa­mi­sen trendit ja niiden uudis­ta­mi­nen elämän ja työuran eri vaiheissa.

– Areenan tavoit­teena on pureu­tua tule­vai­suu­den osaa­mis­tee­moi­hin asian­tun­ti­joi­den keskus­te­luna tai vuoro­pu­he­luna työelä­män kanssa, kertoo palve­lu­lii­ke­toi­min­nan koor­di­naat­tori Anne Prepula Kareliasta. 

– Lähi­kuu­kausien teemoina tulevat olemaan mm. digi­hy­vin­vointi, hoito­työn digi­taa­li­suus, ruoka­mat­kailu, uratai­dot- ja osaa­mi­sen tunnis­ta­mi­nen, yrit­tä­jyy­den kevyet muodot, kansa­lai­sen tieto­turva ja ener­gia­kan­sa­lai­suus. Keskus­te­li­joina aree­nassa ovat Kare­lian asian­tun­ti­jat ja vierai­li­jat kumppaniorganisaatioista. 

Karelia 30 -areenaa julkais­taan kuluvan vuoden aikana kuukausit­tain. Ensim­mäi­nen aree­na­tal­lenne julkais­tiin viikolla 11, ja sen teemana on ”Oppi­mi­sen tule­vai­suu­den trendit ja digitalisaatio”. 

Aree­na­tal­len­teessa tutus­tu­taan Tule­vai­suu­den työ -hank­keessa kehi­tet­ty­jen kansal­li­ses­ti­kin ainut­laa­tuis­ten oppi­mi­sym­pä­ris­tö­jen opetus­tek­no­lo­gioi­hin ja niiden tuomiin mahdol­li­suuk­siin oppi­joille ja työelämälle. 

Karelia viettää parhail­laan Karelia 30 -juhla­vuotta ja luen­to­sarja on yksi osa merk­ki­vuotta. Areenan julkai­sut ovat joko tallen­teita tai live-lähe­tyk­siä ja ne on katsot­ta­vissa osoitteessa ​https://www.karelia.fi/karelia-30-juhlavuosi/​​

Palve­lu­lii­ke­toi­min­nan koor­di­naat­tori Anne Prepula 050 311 9167, [email protected]

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu