Avoin työpaikka: energia- ja ympä­ris­tö­tek­nii­kan lehtori

Me Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa tutkimme, kehi­tämme ja koulu­tamme ylihuo­mi­sen osaa­mista.
Ylihuo­mi­sen osaa­mi­nen tarkoit­taa meillä nykyi­sen ajat­te­le­mista rohkeasti uusiksi. Se on tekni­sen ja inhi­mil­li­sen osaa­mi­sen sauma­tonta yhteis­pe­liä. Se on tietoa ja tekoja, joilla raken­ne­taan ainut­laa­tui­sia ratkai­suja tule­vai­suu­den työelä­män tarpei­siin. Näin varmis­tamme paik­kamme Pohjois-Karja­lan keskei­senä elin­voi­man vahvis­ta­jana. Tule töihin yhtei­söömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

ENERGIA- JA YMPÄRISTÖTEKNIIKAN LEHTORIA
tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuh­tee­seen 1.8.2022 alkaen.

Lehto­rin tehtä­viin kuulu­vat energia- ja ympä­ris­tö­tek­nii­kan opetuk­sen suun­nit­telu- ja opetus­teh­tä­vät, työelä­mä­har­joit­te­lun ja opin­näy­te­töi­den ohjaus. Valit­ta­van henki­lön taustan huomioi­den tehtä­vään voi sisäl­tyä myös opis­ke­li­jaoh­jausta ja/tai osal­lis­tu­mista TKI-projek­tei­hin ja palve­lu­lii­ke­toi­min­taan.

Paino­tamme valin­nassa:
– osaa­mista energia- ja ympä­ris­tö­tek­nii­kasta, kier­to­ta­lou­desta ja proses­si­tek­nii­kasta sekä yhdys­kun­ta­tek­nii­kasta
– hyviä yhteis­työ- ja vuoro­vai­ku­tus­tai­toja
– vahvaa kirjal­lista ja suul­lista vies­tin­tä­osaa­mista
– valmiutta opettaa englan­niksi
– työelä­mäyh­teyk­siä ja toimi­via alaan liit­ty­viä verkostoja

Kokemus opetuk­sesta ja kansain­vä­li­sestä toimin­taym­pä­ris­töstä katso­taan eduksi.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa ylempää korkea­kou­lu­tut­kin­toa (kuten esim. energia- ja ympä­ris­tö­tek­nii­kan DI tai insi­nööri YAMK) ja vähin­tään kolmen vuoden alan työko­ke­musta. Työn sisältö määri­tel­lään tarkem­min valit­ta­van henki­lön osaa­mi­sen ja koke­muk­sen mukaan.

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Lisäksi eduksi katso­taan vähin­tään 35 opin­to­vii­kon tai 60 opin­to­pis­teen laajui­set opet­ta­jan peda­go­gi­set opinnot, jotka voi suorit­taa kolmen vuoden kuluessa työsuh­teen alka­mi­sesta. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Valitun on esitet­tävä hyväk­syt­tävä lääkä­rin­to­dis­tus tervey­den­ti­las­taan ennen työsuh­teen alka­mista. Tehtä­vässä nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa.

Jätä hakemus ansio­luet­te­loi­neen Kunta­rek­ryssä 12.5.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisä­tie­toja tehtä­västä antavat tehtä­vän sisäl­lön osalta koulu­tus­pääl­likkö Sanna Kasu­ri­nen p. 050 413 2979, [email protected], sekä työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki p. 050 408 7932, [email protected]