Avoin työpaikka: Koulutussuunnittelija

Haemme KOULUTUSSUUNNITTELIJAA
Vuorot­te­lu­va­paan sijai­seksi ajalle 1.8.-30.11.2022

Koulu­tus­suun­nit­te­li­jan keskei­sim­pinä työteh­tä­vinä ovat
– koulu­tus­toi­min­nan hallin­nol­li­set tuki­pal­ve­lu­teh­tä­vät
– opis­ke­li­ja­hal­lin­to­jär­jes­tel­mään liit­ty­vät tehtä­vät sekä
– muut erik­seen määri­tel­lyt koulu­tus­toi­min­nan hallin­toon liit­ty­vät tehtä­vät.
Tehtä­vät määri­tel­lään tarkem­min valit­ta­van henki­lön osaa­mi­sen ja työko­ke­muk­sen mukai­sesti. Työ edel­lyt­tää pääsään­töi­sesti Kare­lian Joen­suun kampuk­silla työs­ken­te­lyä.
Koulu­tus­suun­nit­te­lija toimii Kare­lian kansain­vä­li­sistä tutkin­noista vastaa­van koulu­tus­pääl­li­kön kanssa yhteis­työssä koulu­tus­ten hallin­nol­li­sissa tehtä­vissä esim. opetus­suun­ni­tel­ma­työ ja tiedottaminen.

Paino­tamme valin­nassa
– koke­musta tai näke­mystä koulu­tus­toi­min­nan hallin­non tehtä­vistä,
– erin­omaista tieto­tek­nistä osaa­mista,
– suun­nit­telu- ja koor­di­noin­tio­saa­mista,
– itsensä johta­mi­sen taitoa sekä jous­ta­vuutta ja paineen­sie­to­ky­kyä,
– tarkkaa ja huolel­lista työotetta,
– hyviä yhteis­työ- ja vies­tin­tä­tai­toja ja kykyä työs­ken­nellä tiimissä sekä
– erin­omaista suomen ja englan­nin kielen suul­lista ja kirjal­lista taitoa.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa korkeakoulututkintoa.

Vuorot­te­lu­va­paan sijai­seksi tulee palkata TE-toimis­tossa työt­tö­mänä työn­ha­ki­jana oleva henkilö. Sijai­seksi voidaan palkata henkilö, joka on 
– ollut työt­tö­mänä työn­ha­ki­jana TE-toimis­tossa vähin­tään 90 kalen­te­ri­päi­vää sijai­suutta edel­tä­nei­den 14 kuukau­den aikana tai
– ollut työt­tö­mänä vähin­tään yhden päivän välit­tö­mästi ennen sijai­suu­den alka­mista ja on alle 30-vuotias äsket­täin ammatti- tai korkea­kou­lu­tut­kin­non suorit­ta­nut tai 
– ollut työt­tö­mänä vähin­tään yhden päivän välit­tö­mästi ennen sijai­suu­den alka­mista vuorot­te­lu­va­paa­si­jai­suu­den alkaessa ja on alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Sijai­seksi ei voida palkata henki­löä, jota pide­tään työt­tö­myys­tur­va­laissa määri­tel­tynä päätoi­mi­sena opis­ke­li­jana tai päätoi­mi­sena yrittäjänä.

Tehtävä on määrä­ai­kai­nen ja sen ehdot määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n yksi­tyi­sen työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Palkka tehtä­vä­koh­tai­sine palka­no­si­neen on 2.527,57-2.830,94 euroa/kk. Tehtä­vä­koh­tai­nen palkan­osa määräy­tyy tehtä­vän vaati­vuu­den, vaikut­ta­vuu­den ja moni­puo­li­suu­den sekä valit­ta­van henki­lön osaa­mi­sen ja tutkin­non perus­teella. Lisäksi makse­taan koke­mus­li­sää 4-16 prosent­tia. Tehtä­vässä nouda­te­taan kahden kuukau­den koeaikaa.

Jätä hakemus Kunta­rek­ryssä 23.6.2022 klo 9.00 mennessä.

Tutustu meihin
http://www.karelia.fi/karelia-tyonantajana/