Webinaari kestävän kehityksen tarinankerronnasta pk-yrityksille 14.6.2022 klo 12.30 (2h)
Tarinankerronta on avainasemassa menestyksekkään ja kestävän brändin rakentamisessa. Tarinoiden avulla syntyy henkilökohtaisia ja syviä suhteita yritysten ja asiakkaiden välille ja ne vaikuttavat asiakkaiden ostopäätöksiin.
Karelia-ammattikorkeakoulu ja Irlannin Western Development Commission muiden kumppaneiden kanssa järjestävät pk-yrityksille suunnatun kestävän kehityksen tarinankerronta -webinaarin osana Pohjoinen periferia ja Arktis -ohjelman (EU/NPA) GOALS-hanketta.
Yrityksiä arvioidaan sen perusteella, mitä ne todellisuudessa sanovat ja tekevät, ei vain sen perusteella, millaisen mielikuvan ne yrittivät luoda. Bränditeoista on tullut tärkeämpiä kuin brändin viestinnästä. Viestintää ei kuitenkaan voi unohtaa.
Kestävän kehityksen tarinankerronalla viestitään yrityksen arvoista: miten näytät maailmalle mitä teet, miksi teet sen ja miten. Mitkä ovat brändisi vastuullisuuskriteerit, mitä ihmiset niistä ajattelevat ja mitä tunteita ne herättävät? Kestävään tarinankerrontaan sisältyy kaikki yrityksen visuaalisesta ilmeestä, tunnelmasta ja äänensävystä, palveluiden tai tuotteiden käyttäjäkokemuksista aina tarinan kertomiseen käytettävien sanojen valintaan.
Nämä päätökset yhdessä muodostavat ihmisten mieliin kuvan yrityksestä, mitä se edustaa ja mitä se voi tehdä asiakkaiden ja maailman hyväksi. On tärkeää olla selvillä mistä pienistä palasista yrityksen kestävän kehityksen tarina muodostuu Mitkä ovat ne osat, jotka voivat herättää kestävän kehityksen tarinan eloon?
Karelia-ammattikorkeakoulun ja Western Development Commission GOALS-tiimi järjestävät kaksituntisen webinaarin kestävän kehityksen tarinankerronnasta 14. kesäkuuta klo klo 12.30 Suomen aikaa (10.30 Irlannin aikaa).
Kohderyhmänä ovat pk-yritykset, jotka haluavat lisätietoa siitä, miten viestiä kestävyystarinaa.
Ilmoittautumistiedot ovat täällä.
Lisätietoja varten ota yhteyttä Karelia-ammattikorkeakoulun projektipäällikkö Marja-Liisa Ruotsalaiseen ([email protected], 050 597 0882)