Karelia 30 -areena : Digi­tuki tervey­den ja hyvin­voin­nin sähköi­sissä palveluissa

Karelia 30 -areenan kolman­nessa videossa porau­du­taan sähköis­ten asioin­ti­pal­ve­lu­jen digi­tu­keen. Digi­pal­ve­lu­jen osuus sosi­aali- ja terveys­pal­ve­luissa on koko ajan kasva­massa. Näiden palve­lu­jen käyttö vaatii asiak­kailta digi­tai­toja ja -väli­neitä.  Miten varmis­te­taan, että kaikki pääse­vät palve­luista osallisiksi?

Teemasta keskus­te­le­massa ovat lehtori, projek­ti­pääl­likkö Jaana Kurki Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lusta sekä kehit­tä­mis­pääl­likkö Karri Pouta­nen ja projek­ti­suun­nit­te­lija Irina Laati­kai­nen Siun sotesta. Juon­ta­jana toimii Harri Mikkonen. 

Karelia 30 -areena esit­te­lee ajan­koh­tai­sia ja mielen­kiin­toi­sia teemoja joko tallen­net­tuissa tai live­strii­mi­lä­he­tyk­sissä, jotka julkais­taan kerran kuussa. Näkö­kul­mana ovat teemaan liit­ty­vät tule­vai­suu­den trendit sekä niiden myötä esille nouse­vat osaa­mis­tar­peet sekä jatku­van oppi­mi­sen mahdol­li­suu­det. Areenan tavoit­teena on nostaa tule­vai­suu­den osaa­mis­tee­moja esille keskus­te­luna ja vuoro­pu­he­luna työelä­män kanssa.