Avoin työpaikka: terveysalan opettaja

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista.
Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

TERVEYSALAN OPETTAJAA
1.1.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Opettajan tehtäviin kuuluu terveysalan opetus eri osaamisalueilla, harjoittelujen ohjaus sekä opinnäytetöiden ja kehittämistehtävien ohjaus. Toimenkuvaan kuuluu opetus terveydenhoitajatutkinnossa, sairaanhoitajatutkinnossa (erityisesti hoitotyön perusteet) sekä moniammatillisissa opinnoissa. Lisäksi tehtäviin kuuluu erilaiset tutkimus-, hanke- ja kehittämistehtävät sekä palvelutoiminta.

Painotamme valinnassa:
– monipuolista terveydenhoitajatyön sekä hoitotyön kokemusta,
– eri ikäisten terveyden edistämisen osaamista,
– valmiutta digitaalisissa oppimisympäristöissä toimimiseen ja kehittämiseen,
– projekti- ja kehittämisosaamista,
– valmiutta kansainväliseen yhteistyöhön ja toimintaan sekä
– sujuvaa suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Luemme eduksi seksuaalineuvojan koulutuksen, lapset puheeksi -kouluttajakoulutuksen sekä mielenterveyden edistämisen osaamisen (esim. IPC-menetelmä).

Arvostamme hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja, vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä terveydenhoitajatyön ja hoitotyön päätoimista työkokemusta vähintään kolme vuotta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi Kuntarekryssä keskiviikkoon 19.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Kaisa Laatikainen, [email protected], 050 529 6619 ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, [email protected], 050 408 7932.