Avoin työpaikka: tervey­sa­lan opettaja

Me Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa tutkimme, kehi­tämme ja koulu­tamme ylihuo­mi­sen osaa­mista.
Ylihuo­mi­sen osaa­mi­nen tarkoit­taa meillä nykyi­sen ajat­te­le­mista rohkeasti uusiksi. Se on tekni­sen ja inhi­mil­li­sen osaa­mi­sen sauma­tonta yhteis­pe­liä. Se on tietoa ja tekoja, joilla raken­ne­taan ainut­laa­tui­sia ratkai­suja tule­vai­suu­den työelä­män tarpei­siin. Näin varmis­tamme paik­kamme Pohjois-Karja­lan keskei­senä elin­voi­man vahvis­ta­jana. Tule töihin yhtei­söömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

TERVEYSALAN OPETTAJAA
1.1.2023 alkaen tois­tai­seksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Opet­ta­jan tehtä­viin kuuluu tervey­sa­lan opetus eri osaa­mi­sa­lueilla, harjoit­te­lu­jen ohjaus sekä opin­näy­te­töi­den ja kehit­tä­mis­teh­tä­vien ohjaus. Toimen­ku­vaan kuuluu opetus tervey­den­hoi­ta­ja­tut­kin­nossa, sairaan­hoi­ta­ja­tut­kin­nossa (erityi­sesti hoito­työn perus­teet) sekä moniam­ma­til­li­sissa opin­noissa. Lisäksi tehtä­viin kuuluu erilai­set tutki­mus-, hanke- ja kehit­tä­mis­teh­tä­vät sekä palvelutoiminta.

Paino­tamme valin­nassa:
– moni­puo­lista tervey­den­hoi­ta­ja­työn sekä hoito­työn koke­musta,
– eri ikäis­ten tervey­den edis­tä­mi­sen osaa­mista,
– valmiutta digi­taa­li­sissa oppi­mi­sym­pä­ris­töissä toimi­mi­seen ja kehit­tä­mi­seen,
– projekti- ja kehit­tä­mis­osaa­mista,
– valmiutta kansain­vä­li­seen yhteis­työ­hön ja toimin­taan sekä
– sujuvaa suomen ja englan­nin kielen suul­lista ja kirjal­lista taitoa.

Luemme eduksi seksu­aa­li­neu­vo­jan koulu­tuk­sen, lapset puheeksi -koulut­ta­ja­kou­lu­tuk­sen sekä mielen­ter­vey­den edis­tä­mi­sen osaa­mi­sen (esim. IPC-menetelmä).

Arvos­tamme hyviä vies­tintä- ja vuoro­vai­ku­tus­tai­toja, vastuul­lista ja oma-aloit­teista työs­ken­te­ly­otetta sekä kykyä luoda ja yllä­pi­tää toimi­via alaan liit­ty­viä verkostoja.

Edel­ly­tämme haki­jalta sovel­tu­vaa ylempää korkea­kou­lu­tut­kin­toa sekä tervey­den­hoi­ta­ja­työn ja hoito­työn päätoi­mista työko­ke­musta vähin­tään kolme vuotta.

Tehtä­vän kelpoi­suus­vaa­ti­muk­set ovat ammat­ti­kor­kea­kou­luo­pin­noista annetun asetuk­sen (A1129/18.12.2014) mukai­set. Lisäksi edel­ly­te­tään vähin­tään 35 opin­to­vii­kon tai 60 opin­to­pis­teen laajui­set opet­ta­jan peda­go­gi­set opinnot, jotka voi suorit­taa kolmen vuoden kuluessa työsuh­teen alka­mi­sesta. Työsuh­teen ehdot ja palk­kaus määräy­ty­vät Sivis­tys­työ­nan­ta­jat ry:n yksi­tyi­sen opetusa­lan työeh­to­so­pi­muk­sen mukai­sesti. Tehtä­vässä nouda­te­taan kuuden kuukau­den koeaikaa.

Jätä hake­muk­sesi ja ansio­luet­te­losi Kunta­rek­ryssä keski­viik­koon 19.10.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisä­tie­toja antavat tehtä­vän sisäl­lön osalta koulu­tus­pääl­likkö Kaisa Laati­kai­nen, [email protected], 050 529 6619 ja työsuh­teen osalta henki­lös­tö­pääl­likkö Jaana Tolkki, [email protected], 050 408 7932.