Karelia-ammattikorkeakoulun lukuvuosi avataan tänään kampustapahtumassa

Karelia-ammattikorkeakoulu lukuvuosi 2022-2023 avataan tänään torstaina 8.9.2022. Kello 13 Tikkarinne-kampuksen auditoriossa alkavassa avajaisten virallisessa osuudessa kuullaan muun muassa Business Joensuun toimitusjohtaja Tomi Haringin puhe, opiskelijakunta Pokan ja henkilöstön tervehdykset sekä musiikkiesityksiä.

Virallisen avajaistilaisuuden jälkeen noin kello 14 avajaistapahtuma siirtyy Tikkarinne-kampuksen piha-alueella, jossa on Opiskelijakunta Pokan järjestämää ohjelmaa niin opiskelijoille kun henkilöstöllekin.

– Opiskelijoiden ja henkilöstön yhteiset tapahtumat ovat tärkeä osa korkeakoulumme yhteisöllisyyttä. Parin vuoden tauon jälkeen kampukselle palaava avajaistapahtuma tarjoaa hienon startin uuteen lukuvuoteen, kertoo viestintäpäällikkö Rauno Jussila.

Karelia-ammattikorkeakoulussa on aloittanut opintonsa tänä syksynä noin 1000 uutta tutkinto-opiskelijaa.

– Meille tullut opiskelija on tehnyt hyvän valinnan. Opiskelijatyytyväisyys on Kareliassa ollut jo pitkään erittäin hyvällä tasolla. Karelian väki toivottaa kaikille uusille ja jatkaville opiskelijoille oikein hyvää alkanutta lukuvuotta.

Kareliassa opiskelee yhteensä noin 4100 opiskelijaa kahdella eri kampuksella, Tikkarinteellä ja Wärtsilässä