Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lun luku­vuosi avataan tänään kampustapahtumassa

Karelia-ammat­ti­kor­kea­koulu luku­vuosi 2022-2023 avataan tänään tors­taina 8.9.2022. Kello 13 Tikka­rinne-kampuk­sen audi­to­riossa alka­vassa avajais­ten viral­li­sessa osuu­dessa kuul­laan muun muassa Busi­ness Joen­suun toimi­tus­joh­taja Tomi Harin­gin puhe, opis­ke­li­ja­kunta Pokan ja henki­lös­tön terveh­dyk­set sekä musiikkiesityksiä.

Viral­li­sen avajais­ti­lai­suu­den jälkeen noin kello 14 avajais­ta­pah­tuma siirtyy Tikka­rinne-kampuk­sen piha-alueella, jossa on Opis­ke­li­ja­kunta Pokan järjes­tä­mää ohjel­maa niin opis­ke­li­joille kun henkilöstöllekin.

– Opis­ke­li­joi­den ja henki­lös­tön yhtei­set tapah­tu­mat ovat tärkeä osa korkea­kou­lumme yhtei­söl­li­syyttä. Parin vuoden tauon jälkeen kampuk­selle palaava avajais­ta­pah­tuma tarjoaa hienon startin uuteen luku­vuo­teen, kertoo vies­tin­tä­pääl­likkö Rauno Jussila.

Karelia-ammat­ti­kor­kea­kou­lussa on aloit­ta­nut opin­tonsa tänä syksynä noin 1000 uutta tutkinto-opiskelijaa.

– Meille tullut opis­ke­lija on tehnyt hyvän valin­nan. Opis­ke­li­ja­tyy­ty­väi­syys on Kare­liassa ollut jo pitkään erit­täin hyvällä tasolla. Kare­lian väki toivot­taa kaikille uusille ja jatka­ville opis­ke­li­joille oikein hyvää alka­nutta lukuvuotta. 

Kare­liassa opis­ke­lee yhteensä noin 4100 opis­ke­li­jaa kahdella eri kampuk­sella, Tikka­rin­teellä ja Wärtsilässä