Avoin työpaikka: tekniikan alan lehtori

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista. Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

HAEMME

TEKNIIKAN ALAN LEHTORIA
1.2.2023 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Lehtorin tehtäviin kuuluvat konetekniikan ja Industrial Management -koulutusten ammattiaineiden opetus, harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjaus sekä osallistuminen ammattikorkeakoulun hanke- ja palveluliiketoimintaan.

Painotamme valinnassa:
– tuotannon automaation osaamista
– suunnitteluohjelmistojen hallintaa
– monipuolista alan työkokemusta ja verkostoja
– näyttöä oman osaamisen kehittämisestä
– verkko-opetuksen valmiuksia
– kykyä opettaa englannin kielellä
– vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä
– hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Opetuskokemus katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa diplomi-insinöörin ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden tekniikan alaan liittyvää työkokemusta.

Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivista ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi Kuntarekryssä maanantaihin 7.11.2022 klo 15.00 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki ([email protected], puh. 050 408 7932) ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Ulla Asikainen ([email protected], p. 050523 4355)