Digivisio 2030 ja Digipedagogiikan tuki

Digivisio 2030 -hankkeessa on lähdetty aktiivisesti kehittämään digipedagogiikan tukea ja valtakunnallista yhteistä näkymää. Työskentelyn pohjaksi hankkeessa on tuotettu esiselvityksiä. Näissä on tuotettu näkymää siitä, millaista digipedagogista tukea ja osaamista meillä on jo tällä hetkellä, missä mennään kansainvälisesti ja mitä meiltä vielä puuttuu.

Esiselvitysten pohjalta vuoden 2022 aikana on saatu useita opettajille suunnattuja koulutuksia eli Digipedagogiikan studioita ja nämä jatkuvat myös tulevina vuosina. Vaikka digipedagogisen työpaketin tuotokset suunnataan nyt entistä voimakkaammin jatkuvan oppimisen pilotteihin ja alustaan, niin näistä koulutuksista hyötyvät kaikki opettajat ja tukihenkilöt riippumatta siitä, työskentelevätkö he jatkuvan oppimisen sektorilla.

Näitä Digipedagogiikan studioiden tallenteita kannattaa katsoa ja osallistua tuleviin studioihin!

Vuoden 2023 aikana tulee tarjontaan opintokokonaisuuksia liittyen oppimisen uudelleen muotoiluun sekä yhteisöllisyyteen ja vuorovaikutukseen. Ole siis kuulolla ja seuraa näitä Digivision sivuja.
Sivun yläreunassa on Osallistu-palkki, josta pääset tutustumaan sekä tuleviin että tallennettuihin tapahtumiin ja koulutuksiin, raportteihin ja selvityksiin.

Digipedagogiikka työpaketin vastuuhenkilöt
Maarit Ignatius, monimuotopedagogiikan suunnittelija
Minna Rokkila, opetusteknologia-asiantuntija