Karelian Digivisio 2030 muutosohjelman suunnitelma

Torstaina 15.12.2022 lähti Karelian oma muutosohjelmasuunnitelma Digivisio 2030 -hankkeelle. Muutosohjelmassa on kuvattu Karelian omia tavoitteita suhteessa Digivisio 2030 -hankkeen tavoitteisiin. Karelian strategiset valinnat istuvat erittäin hyvin Digivisio 2030 -hankkeen tavoitteisiin. Lisäksi Kareliassa on meneillään paljon hankkeita, joiden tavoitteena on tukea digitaalisuuden edistymistä. Olemme ennakoineet Kareliassa hyvin digitaalisuuden kehittämistä.

Konkreettisesti digitaalisuus Kareliassa tarkoittaa esimerkiksi sähköisiä palveluja, mikro-opetuksen ja Avoimen amk:n opetuksen virtuaalistamista ja tarjontaa Digivisio 2030 -hankkeen tuottamalle tarjottimelle. Toki kaikkea opetusta ei tarvitse virtualisoida, mutta tavoitteena on monipuolistaa opetusmateriaalia laadukkailla tuotoksilla. Tavoitteena meillä on saada tuki- ja tuotantotiimin toiminta tukemaan entistä enemmän opettajien sisällöntuotantoa.   

Monipuolisen opetustuotannon kehittämiseksi Digivisio 2030 -hanke tuottaa webinaareja, studioita ja koulutuksia digitaalisuuteen liittyen. Ensi vuoden puolella siellä on tulossa mm. käsikirjoittamiseen liittyvää tietoa. Itse olen jo tämän muutaman kuukauden aikana saanut paljon tietoa, mitä kaikkea liittyy digitaalisuuden kehittämiseen.

Digivisio 2030 -hankkeella tarjolla webinaareja, studioita ja koulutuksia! Käy seuraamassa Digivisio 2030 -hankkeen tapahtumia tästä.

Blogimme jää joulutauolle 21.12.2022-16.1.2023. Tapaamme jälleen tammikuussa.

Hyvää joulun odotusta kaikille!

Blogin on kirjoittanut muutoskoordinaattori Anna-Riitta Mikkonen