Avoin työpaikka: kuntoutusalan yliopettaja

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista. Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeiliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin työyhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme

KUNTOUTUSALAN YLIOPETTAJAA
1.1.2024 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Yliopettajan perustehtäviä ovat fysioterapian (AMK), toimintaterapian (AMK) ja ikäosaamisen (YAMK) koulutusten opetus ja kehittäminen, työelämäyhteistyö sekä kansallinen ja kansainvälinen verkostoyhteistyö. Tehtävän keskeisiä osa-alueita ovat myös tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminta, opinnäytetöiden ohjaus sekä korkeakoulujen välinen yhteistyö.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa tohtorin tutkintoa sekä vähintään kolme vuotta alan työkokemusta (pl. opetuskokemus).

Valinnassa painotamme
– Korkeakoulukokemusta/-tuntemusta
– Fysioterapian, toimintaterapian tai muuta kuntoutusalan osaamista
– pedagogista osaamista
– TKI- ja julkaisutoiminnan osaamista
– digitaalisia taitoja
– kykyä luoda ja ylläpitää toimivia alaan liittyviä verkostoja sekä
– hyviä suomen ja englannin kielen viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Tarjoamme työsuhde-etuina mm. monipuoliset liikunta – ja kulttuuriedut, työsuhdepolkupyöräedun sekä henkilökunta-alennuksia eri yhteistyökumppaneiden palveluista.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka 100 % työajassa palveluvuosilisistä ja pedagogisesta pätevyydestä riippuen on n. 3800- 5700 euroa/kk. Tehtävissä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen (liitteenä) perjantaihin 10.10.2023 klo 15.00 mennessä Kuntarekryssä. Kuntarekryssä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Tarja Laatikainen 27.-29.9. ja 9.-10.10. välisinä aikoina, [email protected], p. 050 535 2697 ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, [email protected], p. 050 408 7932.