Rohkeasti Digiä! -viikolla 6.-10.11.2023 rohkaistutaan yhdessä digin käytössä 

Rohkeasti Digiä! -teemaviikolla tapahtuu digitalisaation ympärillä ja lisätään digirohkeutta koko Pohjois-Karjalan maakunnan alueelle ja valtakunnallisesti. Teemaviikon aikana järjestetään monipuolisesti tapahtumia niin paikan päällä kuin verkossakin. Ohjelmassamme on mm. työpajoja, webinaareja ja tukea digin käyttöön.

Viikko on suunnattu kaikille, jotka käyttävät digitaalisia palveluja, eli meille jokaiselle: kansalaisille, yrityksille, järjestötoimijoille, sosiaali- ja työllisyysalan ammattilaisille sekä alan opiskelijoille ja opettajille. Lisätään yhdessä digirohkeutta rohkaistumalla ja rohkaisemalla toisiamme. 

Ammattilaiset saavat viikon aikana uusia työkaluja oman ja asiakkaiden digiosaamisen kehittämiseen. Päätapahtumana on Joensuussa sekä verkossa Digi- ja väestötietoviraston ja Siun Soten kanssa järjestettävä tilaisuus Digimotivaatiota ja -rohkeutta etsimässä – Työvälineitä sote- ja työllisyysalan ohjaukseen tiistaina 7.11. klo 8:30-12. Tapahtumaviikon ohjelman ja lisätiedot löytyvät osoitteesta: https://sotydigi.fi/tapahtumat/

Joihinkin ohjelmaosuuksiin vaaditaan ennakkoilmoittautuminen.  

SoTyDigi-hankkeessa edistetään digipalveluiden käyttöä ja luodaan uusia etäohjauksen toimintamalleja yhdessä asiakkaiden ja työntekijöiden kanssa. Keskeisenä työskentelyn periaatteena on osallisuus ja yhdessä tekeminen.

SoTyDigi-hankkeessa kehitetään myös sosiaali- ja työllisyysalan tiedolla johtamista. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (REACT EU:n ESR-toimenpiteet) sekä ELY-keskus. Lue lisää hankkeesta: sotydigi.fi 

Viikkoa järjestämässä SoTyDigi-hankkeen kanssa ovat Välke ry, YTYÄ! – YhteisTYÖLLÄ tuloksiin -hanke, Kyvykkyys -hanke, Arki digittää -hanke, Living Lab -hanke ja Kehitysvammaisten palvelusäätiö, Joen Severi ry, Digi- ja väestötietovirasto, Siun sote, Pohjois-Karjalan sosiaaliturvayhdistys, Digiloikkarit, Digiosallisuus Pohjois-Karjalassa-hanke, Tulevaisuuden työ-hanke, CoFast-hanke ja DigiVisio -hanke.