Starckjohann-säätiön kannustusstipendit 43 Karelian opiskelijalle

Starckjohann-säätiön kannustusstipendit 43 Karelian opiskelijalle

Starckjohann-säätiön stipendit jaettiin Karelia-ammattikorkeakoulun opiskelijoille keskiviikkona 29.11.2023. Wärtsilä-kampuksella järjestetyssä tilaisuudessa oli mukana säätiön edustaja Leena Rekola-Nieminen. Säätiö haluaa antaa stipendien avulla Karelia-ammattikorkeakoululle yhden lisätyövälineen opiskelijoiden motivoimiseksi hyvään työhön.

Tänä vuonna kannustusstipendejä jaettiin 43 opiskelijalle yhteensä 38 700 euroa eli 900 euroa/opiskelija.

– Olemme erittäin kiitollisia Starckjohann-säätiölle tuesta, jota he ovat osoittaneet ammattikorkeakoulumme opiskelijoille. Nämä stipendit ovat tunnustus opiskelijoille määrätietoisesta ja tuloksekkaasta opiskelusta, kertoo rehtori Petri Raivo.

Eileen Starckjohann ja Thelma Starckjohann-Bruun säätiö ja Karelia-ammattikorkeakoulu ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2002 alkaen ammattikorkeakouluopinnoissaan hyvin menestyneiden opiskelijoiden hyväksi. Karelia-ammattikorkeakoulu on ainoa oppilaitos, jolle Starckjohann-säätiö jakaa stipendejä. Muu avustustoiminta kohdistuu veteraanijärjestöihin sekä erilaisiin yhdistyksiin ja toimijoihin. Avustusten saamiseen ei ole hakumenettelyä, vaan päätökset tekee säätiön kuusijäseninen hallitus sääntöjensä puitteissa.