Four students

Kevään ensimmäinen yhteishaku alkaa 3.1.2024

Korkeakoulujen kevään 2024 ensimmäinen yhteishaku alkaa keskiviikkona 3.1. ja jatkuu 17.1.2024 saakka. Karelia-ammattikorkeakoulussa on haussa neljä englanninkielellä toteutettavaa koulutusta: Industrial Management, International Business, Information and Communication Technology sekä ensimmäistä kertaa haussa mukana oleva Sustainability Management -koulutus.

Ylempään ammattikorkeakoulututkintoon johtavassa Sustainability Management -koulutuksessa opiskellaan kestävyyssiirtymän toteuttamista ja kehittämistä yritystoiminnassa. Tutkinnon suorittaneet kehittyvät kestävän kehityksen asiantuntijaksi organisaatiossaan. Opinnoissa opiskelijan on mahdollista kehittää uusia, entistä kestävämpiä ratkaisuja, tuotteita ja prosesseja omalle organisaatiolleen.

Sustainability Management –koulutus on kehitetty eurooppalaisessa INVEST-korkeakouluallianssissa. Kansainvälisyys kuuluu olennaisena osana opintoihin, sillä koulutus toteutetaan verkko-opintoina kansainvälisessä opiskelijaryhmässä. Opintojen aikana on mahdollisuus luoda verkostoja muihin alalla työskenteleviin eri puolilla maailmaa. Koulutuksen toteutuksessa on mukana Karelian laaja yritysverkosto toimeksiannoilla ja projekteina.

Sustainability Management -koulutus on tarkoitettu henkilöille, joilla on tekniikan, luonnonvara-alan tai luonnontieteiden AMK-/kandidaattitutkinto ja kaksi vuotta työkokemusta.

Opintoihin haetaan Opintopolku-palvelussa. Opinnot alkavat syksyllä 2024.