Verkkomainen kuvio ja maapallo, piirroskuva

Avoin työpaikka: Digituottaja

Me Karelia-ammattikorkeakoulussa tutkimme, kehitämme ja koulutamme ylihuomisen osaamista. Ylihuomisen osaaminen tarkoittaa meillä nykyisen ajattelemista rohkeasti uusiksi. Se on teknisen ja inhimillisen osaamisen saumatonta yhteispeliä. Se on tietoa ja tekoja, joilla rakennetaan ainutlaatuisia ratkaisuja tulevaisuuden työelämän tarpeisiin. Näin varmistamme paikkamme Pohjois-Karjalan keskeisenä elinvoiman vahvistajana. Tule töihin yhteisöömme – Karelia-ammattikorkeakouluun.

Haemme joukkoomme DIGITUOTTAJAA vuorotteluvapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 5.3.-31.8.2024

Digituottajan keskeisimpiä työtehtäviä ovat
– digitaalisen oppimateriaalin tuottaminen yhteistyössä Karelian henkilöstön kanssa (esim. podcastit, videot, kuvien editointi, animaatiot ja tekstitykset)
– digitaalisten oppimisympäristöjen kehittäminen
– henkilöstön ohjaaminen ja tuki digitaalisten työkalujen ja oppimisympäristöjen käytössä
– Digipedan ja viestinnän tiimeissä toimiminen ja yhteistyö muun Karelian henkilökunnan kanssa.
– viestintätiimin tehtäviä, kuten valokuvaaminen, erilaiset videotuotannot, striimauksien toteuttaminen sekä visuaalisen suunnittelun tehtävät sekä
– muut erikseen määriteltävät työtehtävät

Digituottajana laadit yhteistyössä Karelian henkilöstön kanssa erilaisia digitaalisia oppimateriaaleja ja sisältöjä. Sinun tehtävänäsi on toimia teknisenä asiantuntijana, sisällöstä vastaa Karelian henkilöstö. Digituottajan työ pitää sisällään esimerkiksi podcastien nauhoittamista, video- ja valokuvamateriaalin kuvausta ja editointia sekä tekstittämistä. Osallistut myös digitaalisten oppimisympäristöjen rakentamiseen ja kehittämiseen sekä ohjaat opettajia ja työelämän kumppaneitamme niiden käytössä. Tukena työssäsi on Karelian digipedatiimi sekä viestintätiimi.

Odotamme sinulta
– kykyä hyödyntää erityyppisiä välineitä digituotannoissa (mm. video- ja äänituotannot)
– kokemusta verkko-oppimisympäristöistä ja digitaalisten materiaalien tuottamisesta
– hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– hyviä itsensä johtamisen taitoja ja projektinhallintakykyä
– hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen viestintäosaamista
– halua kehittää ja syventää omaa ammatillista osaamista

Edellytämme hakijalta vähintään soveltuvaa alan ammatti- tai korkeakoulututkintoa (esim. media-assistentti, medianomi tai tietojenkäsittelyn tradenomi).

Varmistathan hakiessasi, että täytät alla olevista vuorotteluvapaan sijaisuusehdoista vähintään yhden.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka on
– ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
– alle 30-vuotias äskettäin ammatti- tai korkeakoulututkinnon suorittanut tai
– vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Tehtävä on kokoaikainen (100 % työaika) ja määräaikainen ja sen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 2622,46-3093,70. euroa/kk. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen ja tutkinnon perusteella. Lisäksi maksetaan kokemuslisää 4-16 prosenttia. Tehtävässä on toimistotyöaika 36,25 t./vko.

Tehtävä edellyttää työskentelyä Karelia-ammattikorkeakoulun kampuksilla Joensuussa viikoittain. Tehtävässä on mahdollista tehdä osittain etätyötä.

Jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi perjantaihin 16.2.2024 klo 15.00 mennessä Kuntarekryssä.
https://www.kuntarekry.fi/fi/tyopaikat/digituottaja-581756/

Lisätietoja tehtävästä antavat
digituotannon tehtävien osalta koulutuksen kehittämispäällikkö Marjo Nenonen, [email protected], p. 050 362 7074 ja viestintätiimin tehtävien osalta viestintäpäällikkö Ville Kivihalme, [email protected], p. 050 433 5819 sekä työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, 050 408 7932, [email protected]