Uraseurantakysely kerää ajantasaista tietoa valmistuneista

Ammattikorkeakoulujen uraseurantakysely lähetetään vuosittain noin 27 000 henkilölle. Kyselyn kohteena ovat viisi vuotta aiemmin AMK- tai YAMK-tutkinnon suorittaneet. Tänä vuonna kysely lähtee siis myös yli 700:lle Karelia-amk:sta vuonna 2019 valmistuneelle.

Uraseurannan tarkoituksena on saada ajantasaista tietoa muun muassa siitä, mihin ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneet työllistyvät, millaisia uramahdollisuuksia tutkinto on mahdollistanut, ja miten tyytyväisiä valmistuneet ovat tutkintoonsa.

Vuoden 2024 uraseurantakysely toteutetaan 10.10.–10.11.2024 välisenä aikana. Linkki kyselyyn lähetetään sähköpostitse ja tekstiviestinä. Jos olet valmistunut vuonna 2019, muista tarkkailla sähköpostiasi!

Kyselyn tuloksia hyödynnetään Karelia-amk:ssa koulutuksen suunnittelussa ja kehittämisessä erityisesti työelämän muuttuvia tarpeita vastaaviksi. Koulutukseen hakeutuvat ja nykyiset opiskelijat saavat kyselystä apua oman urapolkunsa kehittymiseen muun muassa uraohjauksen muodossa. Uraseurantakyselyllä on myös suora vaikutus ammattikorkeakoulujen rahoitukseen, joten kyselyyn vastaamisella on todellista merkitystä.

Kyselyn teknisestä toteuttamisesta vastaa CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy. Lisää tietoa kyselyn tietosuojasta, aineiston käsittelystä ja muista periaatteista löydät sivustolta https://amk-uraseuranta.turkuamk.fi/ . Edellisen vuoden kyselytuloksiin pääset tutustumaan osoitteessa https://vipunen.fi/fi-fi/amk/Sivut/Uraseuranta.aspx .