Avoin työpaikka: oppimisympäristökoordinaattori

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

OPPIMISYMPÄRISTÖKOORDINAATTORIA opintovapaan sijaiseksi ajalle 1.8.2021-30.4.2023

Oletko pohtinut työskenteleväsi joskus koulutusorganisaatiossa? Nyt sinulla on mahdollisuus kokeilla työtä määräaikaisessa tehtävässä Karelia-ammattikorkeakoulussa. Tule meidän aktiiviseen työyhteisöömme mukaan.

Tehtäviin kuuluu oppimisympäristö TARMOn toiminnan koordinointi ja opiskelijaohjaus yhdessä toisen oppimisympäristökoordinaattorin kanssa. TARMOn toimintaan liittyy yhteistyö kumppanuusverkostojen ja korkeakouluyhteisön kanssa.

Painotamme valinnassa
– terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen osaamista
– kykyä johtaa moniammatillisia opiskelijatiimejä
– moniammatillista ja verkostotyöosaamista
– suunnittelu- ja kehittämisosaamista
– yhteistyö- ja tiimityöskentelytaitoja
– paineensietokykyä ja kokonaisuuksien hallintaa
– itsenäistä päätöksentekotaitoa ja itsensä johtamista
– työmenetelmien ja -välineiden hallintaa, erityisesti digitaalisia valmiuksia
– hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja

Edellytämme hakijalta sairaanhoitaja (AMK) tutkintoa sekä työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuollon alueelta. Eduksi katsomme terveydenhoitaja (AMK) tutkinnon, kolmannen sektorin tuntemisen ja englannin kielen taidon.

Tehtävä on määräaikainen ja sen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityisen työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 2500-2800 euroa/kk. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen ja tutkinnon perusteella. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemus ansioluetteloineen keskiviikkoon 28.4.2021 klo 12:00 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja tehtävistä antavat työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, [email protected], puh. 050 408 7932 ja tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Anna-Riitta Mikkonen, [email protected], puh. 050 533 5514.