Avoin työpaikka: tuotantoautomaation lehtori

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

TUOTANTOAUTOMAATION LEHTORIA
1.11.2021 alkaen toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Lehtoriin tehtäviin kuuluvat konetekniikan koulutuksen ammattiaineiden opetus, harjoitteluiden ja opinnäytetöiden ohjaus sekä osallistuminen ammattikorkeakoulun hanke- ja palveluliiketoimintaan.

Painotamme valinnassa
– tuotantoautomaation ja tuotannon tietojärjestelmien osaamista
– suunnitteluohjelmistojen hallintaa
– monipuolista alan työkokemusta ja verkostoja
– näyttöä oman osaamisen kehittämisestä
– verkko-opetuksen valmiuksia
– valmiutta opettaa englannin kielellä
– vastuullista ja oma-aloitteista työskentelyotetta sekä
– hyviä viestintä- ja vuorovaikutustaitoja.

Opetuskokemus katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden automaatioon tai koneensuunnitteluun liittyvää työkokemusta.

Lisäksi edellytetään vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivista ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista.

Jätä hakemus ja ansioluettelo maanantaina 13.9. klo 15.00 mennessä Kuntarekryssä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tehtävän sisällön osalta koulutuspäällikkö Ulla Asikainen, [email protected], 050523 4355 ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, [email protected], 050 408 7932.