Tekijöitä kehittämistehtäviin – Hyödynnä osaajaa yrityksessäsi!

Onko organisaatiossasi kehittämiskohde, kehittämisidea tai -ajatus, joka odottaa tekijää?

Nyt yritykselläsi on mahdollisuus saada korkeakoulutettu henkilö 1 -2 kuukaudeksi viemään yrityksesi kehittämistarvetta eteenpäin.

Karelia-ammattikorkeakoulun toteuttamassa Tulevaisuuden työn osaaja –koulutuksessa on mukana yliopisto- tai ammattikorkeakoulututkinnon suorittaneita henkilöitä eri aloilta.  Koulutuksessa he täydentävät osaamistaan tulevaisuuden työn tiedoilla ja taidoilla.

Tulevaisuuden työn osaaja –koulutus sisältää opiskelijoiden kehittämistarpeiden ja mahdollisuuksien tunnistamista sekä uusien työtaitojen opiskelua. Lisäksi koulutukseen kuuluu tulevaisuuden työn kehittäjämoduuli, joka sisältää opiskelijalle valinnaiset Asiakaslähtöinen digipalvelujen kehittäjä -koulutuksen ja Tiedon hallinta ja tiedolla johtaminen –koulutuksen.

Kehittämistehtävä yritykselle

Koulutuksessa olevat opiskelijat haluavat näyttää aiempaa ja tässä koulutuksessa hankittua osaamistaan kehittämistehtävällä, joka hyödyttää sekä yritystä että opiskelijaa. Onko organisaatiossasi kehittämiskohde, kehittämisidea tai -ajatus, joka odottaa tekijää? Nyt yritykselläsi on mahdollisuus saada korkeakoulutettu henkilö 1 -2 kuukaudeksi viemään yrityksesi kehittämistarvetta eteenpäin.

Kehittämistehtävä voi liittyä koulutuksen aihepiireihin tai yritykseltä tulleeseen aiheeseen. Karelia-ammattikorkeakoulun kouluttaja ohjaa opiskelijoita tehtävässä. Kehittämistehtävän toteuttamisessa järjestetään yrityksen kanssa aloitustapaaminen, välitapaaminen ja valmiin kehittämistehtävän esittelyn ja palautekeskustelun.

Kiinnostuitko?

Haluatko kuulla lisää ja hyödyntää opiskelijan kehittämistehtävää yrityksessäsi?

Ota yhteyttä lehtori Tuija Kainulaiseen [email protected], p. 050 336 0484
Lue lisää Tulevaisuuden työn osaaja -koulutuksesta Karelian www-sivuilta.