Avoin työpaikka: viestintäasiantuntija

Karelia Ammattikorkeakoulu Oy hakee

VIESTINTÄASIANTUNTIJAA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2022 alkaen.

Kaipaamme uutta osaajaa vahvistamaan Karelia-ammattikorkeakoulun viestintä- ja markkinointitiimiä. Olethan alan monitaituri, jolta onnistuvat monipuoliset video- ja äänituotannot sekä digitaalinen markkinointi ja somekanavien sisällöntuotanto. Tartut hanakasti myös muihin tiimin hektisiin, mutta mielenkiintoisiin tehtäviin.

Odotamme sinulta viestintä- tai markkinointialan koulutusta ja kokemusta. Lisäksi sinulla on kiinnostusta ylihuomisen digitaaliseen viestintään. Muutosmyönteisyydestä ja idearikkaudesta annamme bonuspisteitä.

Viestintäasiantuntijan työnkuva on todella monipuolinen, joten toivomme, että työntekijänä olet energinen, järjestelmällinen ja toimeen tarttuva. Arvostamme lisäksi analyyttisyyttä ja kykyä hahmottaa monimutkaisia asiakokonaisuuksia. Pääset vastaamaan omista tehtäväkokonaisuuksistasi, mutta lisäksi olet osa tiimiämme.

Painotamme valinnassa:
– Kokemusta videotuotantojen suunnittelusta ja toteutuksesta
– Näyttöjä digitaalisen markkinoinnin monikanavaisesta suunnittelusta ja toteutuksesta
– Sosiaalisen median kohderyhmäkohtaista kanavahallintaa

Arvostamme:
– Kykyä itsenäiseen työskentelyyn tavoitteellisesti ja tuloksellisesti
– Hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja
– Hyviä suullisia ja kirjallisia viestintätaitoja
– Halua kehittää jatkuvasti omaa osaamista
– Paineensietokykyä
– Vähintään englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Edellytämme hakijalta soveltuvaa korkeakoulututkintoa.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n työehtosopimuksen mukaisesti. Palkka tehtäväkohtaisine palkanosineen on 2527,57- 2830,94 euroa/kk. Tehtäväkohtainen palkanosa määräytyy tehtävän vaativuuden, vaikuttavuuden ja monipuolisuuden sekä valittavan henkilön osaamisen perusteella. Tehtäväkohtainen palkka ei sisällä kokemuslisiä. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Jätä hakemuksesi Kuntarekryssä 15.11.2021 klo 15 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antavat tehtävän sisällön osalta viestintäpäällikkö Rauno Jussila, [email protected], 050 430 2220 ja työsuhteen osalta henkilöstöpäällikkö Jaana Tolkki, [email protected], 050 408 7932.