Suomen Kuntasäätiön tunnustuspalkinto Karelian YAMK-opinnäytetyölle

Suomen Kuntasäätiö myönsi vuoden 2020 ammattikorkeakoulusarjan tunnustuspalkinnon eli 2 000 euron apurahan Karoliina Sutiselle ja Virpi Gröhnille YAMK-opinnäytetyöstä ”Kotikuntoutuksen juurtuminen ja kehittäminen”. Työ on tehty Karelia-ammattikorkeakoulun Ikäosaamisen kehittäminen ja johtaminen -tutkinto-ohjelmaan.

 Kunniamaininnat myönnettiin

– Emmi Tirrille AMK-opinnäytetyöstä ”Sokerina pohjalla: Taidekahvit -verkoston sisäisen vaikuttavuuden arviointi ja kehittäminen” ja 

– Päivi Tuppuraiselle YAMK-opinnäytetyöstä ”Riskienhallinta osana sisäistä valvontaa: Posion kunnan riskienhallintapolitiikka”.  

Suomen Kuntaliitto myöntää Suomen Kuntasäätiön kautta vuosittain tunnustuspalkinnon parhaalle kalenterivuonna valmistuneelle kunnallishallintoa tai kuntasektoria käsitelleelle pro gradu -tasoiselle opinnäytetyölle sekä osana ammattikorkeakoulututkintoa tehdylle opinnäytetyölle.

2 000 euron suuruisen tunnustuspalkinnon lisäksi jaetaan 1-2 kunniamainintaa. Tunnustukset myönnetään opinnäytetöille, joiden aihepiiri on kuntakentän kannalta erityisen ajankohtainen ja hyödyllinen.