Ole utelias ja anna mahdollisuuksille tilaisuus!

Jimi Nummela
Degree Programme in Industrial Management

Invest in yourself by exploring your interests. Uskon, että koulutusohjelmani on juuri sitä. Opinnoissamme meitä haastetaan tutkimaan eri aiheita ja haasteita esimerkiksi tuotannon, johtajuuden, johtamisen, rahoituksen ja muotoilun näkökulmista. Pidän sitä erittäin arvokkaana omalla kehittymiselleni ammattilaiseksi.

Tunsin Karelian jo ennen hakeutumistani Industrial Management -insinööriopintoihin, koska olin opiskellut liiketaloutta kaksi vuotta ennen sitä. Kun uusi englanninkielinen insinööriohjelma aloitettiin vuonna 2020, huomasin, että se vastasi omia uratoiveitani ja aikaisempaa työkokemustani, joka on teollisen tuotannon parista.

Olen Etelä-Suomesta ja alun perin hain Kareliaan ystävän suosituksesta ja koska halusin päästä kokonaan uuteen ympäristöön. Minun ei tarvinnut harkita kahta kertaa Industrial Management -koulutukseen hakemistani, koska opetussuunnitelma tarjosi näkökulmia, jotka tukisivat minua tulevalle työuralleni.

Invest in yourself by exploring your interests. Uskon, että koulutusohjelmani on juuri sitä. Opinnoissamme meitä haastetaan tutkimaan eri aiheita ja haasteita esimerkiksi tuotannon, johtajuuden, johtamisen, rahoituksen ja muotoilun näkökulmista. Pidän sitä erittäin arvokkaana omalla kehittymiselleni ammattilaiseksi. Yhtä tärkeää on myös löytää oma intohimo erilaisten osaamisten joukosta.

Tärkeä osa opintoja ovat harjoittelu ja lopulta opinnäytetyö, mutta yhtä tärkeää on myös kansainvälisessä ryhmässä opiskelu! Toimin vuonna 2021 aloittaneen ryhmän tuutoriopiskelijana, ja voin lämpimästi suositella myös tuutoriopiskelijana ja opiskelijakunta-aktiivina toimimista.

Kareliassa sinäkin voit täyttää omat toiveesi ja aloittaa oman tiesi kohti mielenkiintosi kohteita yhdessä samanhenkisten opiskelijoiden kanssa. Ole utelias ja anna mahdollisuuksille tilaisuus!