Basic Body Awareness Terapia – BBAT I -koulutus

BBAT I on ensimmäinen osa isompaa koulutuskokonaisuutta, joka johtaa BBAT-fysioterapeuttitutkintoon. Basic Body Awareness -terapia on psykofyysinen fysioterapeuttinen lähestymistapa, jolla pyritään edesauttamaan ihmisten terveyttä edistävien voimavarojen käyttöönottoa. BBAT I-koulutus on suunnattu fysioterapeuteille.

Koulutuksessa perehdytään BBAT-lähestymistavan teoreettisiin perusteisiin, liikkeen laatuun ja soveltamiseen käytännössä omakohtaisen kokemuksen kautta. Koulutuksessa opitaan BBAT-menetelmän perusharjoitukset ja niiden käyttäminen. Osallistujat reflektoivat kokemuksiaan sekä kirjoittamalla että keskustelemalla.

BBAT-menetelmä soveltuu mm. mielenterveysoireiden kuten masennuksen, ahdistuksen ja syömishäiriöiden hoitoon. BBAT -menetelmästä on todettu hyötyjä myös stressin, kipujen ja erilaisten psykosomaattisten oireiden hoidossa.

Koulutuksen laajuus on 7 op (189 h). Läsnäolokoulutus 44 tuntia ja oppimistehtävä 145 tuntia. Oppimistehtävänä on kirjoittaa omasta BBAT liikeharjoittelusta ja BBAT kirjallisuuteen perehtymisestä raportti. Osallistujat saavat kouluttajan palautteen oppimistehtävästä. Oppimistehtävän ja raportin työstäminen ja palautus vuoden 2024 loppuun mennessä.

Koulutukseen osallistuneet saavat todistuksen hyväksytystä 7 opintopisteen laajuisesta suorituksesta.

Toteutus

Koulutusaika
Aloitus maanantaina 27.5. klo 17.00 ja päätös lauantaina 1.6. klo 13.30.
Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille ilmoittautumisajan päätyttyä.

Koulutuspaikka
Tikkarinne 9, 80200 Joensuu

Kouluttaja
Kirsti Niskala, BBAT opettaja, työfysioterapeutti, NLP Trainer

Hinta

730 €/osallistuja sis. alv 24 %
(588,71 € + alv 141,29 € )
Lisäksi on mahdollisuus lunastaa 2 oppikirjaa 80 € hintaan.

Osallistujamaksun voi suorittaa useassa erässä (1-3 erää). Voit ilmoittaa haluamasi maksuerien määrän ilmoittautuessasi.

Ilmoittautuminen

Ryhmän koko on enintään 14 henkilöä. Osallistujat otetaan ryhmään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Huom! Muutama peruutuspaikka jäljellä. Ilmoittaudu 21.5.2024 mennessä.

Saat ilmoittautuessasi sähköpostiisi automaattisen vahvistusviestin, jossa lukee, että ilmoittautuminen on vastaanotettu. Mikäli et saa automaattista vahvistusviestiä sähköpostiisi, otathan yhteyttä p. 050 311 9167 tai sähköpostilla [email protected]. Ilmoittautumisajan päätyttyä ilmoittautuneille lähetetään sähköpostilla vahvistuskirje, joka sisältää koulutukseen liittyvät yksityiskohtaiset tiedot. 

Koulutus järjestetään, jos ilmoittautuneita on riittävä määrä. Koulutusryhmän koko on enintään 14 osallistujaa. Osallistujat koulutukseen otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Jos ryhmä on ilmoittautuessasi tullut täyteen, sinun on mahdollista ilmoittautua jonotuslistalle. Koulutukseen voidaan ottaa jonotuslistalta osallistujia, mikäli ryhmään vapautuu paikkoja. 

Ilmoittautuminen on sitova. Mikäli perut osallistumisen ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen tai jätät ilmoittamatta etkä osallistu koulutukseen, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lisätietoja

Koulutuksen sisältö: Kirsti Niskala, [email protected]
Käytännön järjestelyt: Anne Prepula, [email protected], p. 050 311 9167

Sinua saattaa kiinnostaa

Tulossa myös BARS -koulutus kesäkuussa 2024!
Opiskele joustavasti Karelian avoimessa ammattikorkeakoulussa. Tutustu avoimen amk:n tarjontaan