Avoin työpaikka: Rakennustekniikan lehtori

Haemme

RAKENNUSTEKNIIKAN LEHTORIA
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen.

Lehtorin tehtäviin kuuluvat rakennustekniikan opetuksen suunnittelu- ja opetustehtävät, työelämäharjoittelun ja opinnäytetöiden ohjaus. Tehtävään voi sisältyä myös osallistumista TKI-projekteihin ja palveluliiketoimintaan. 

Painotamme valinnassa: 
– osaamista ja työkokemusta rakennesuunnittelusta tai rakennustuotannosta
– hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
– vahvaa kirjallista ja suullista viestintäosaamista
– työelämäyhteyksiä ja toimivia alaan liittyviä verkostoja 
– valmiutta opettaa verkkoympäristössä 

Kokemus vaativien puurakenteiden suunnittelusta tai tietomallintamisesta sekä opetuskokemus katsotaan eduksi.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (rakennustekniikan DI tai insinööri YAMK) ja vähintään kolmen vuoden rakennusalan työkokemusta. Työn sisältö määritellään tarkemmin valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset ovat ammattikorkeakouluopinnoista annetun asetuksen (A1129/18.12.2014) mukaiset. Lisäksi eduksi katsotaan vähintään 35 opintoviikon tai 60 opintopisteen laajuiset opettajan pedagogiset opinnot, jotka voi suorittaa kolmen vuoden kuluessa työsuhteen alkamisesta. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n opetusalan työehtosopimuksen mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan ennen työsuhteen alkamista. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Jätä hakemus ansioluetteloineen Kuntarekryssä 25.04.2022 klo 15.00 mennessä.